Serkan Kurtuluş nerelidir, kimdir?

Serkan Kurtuluş'un merak eden vatandaşlar "Serkan Kurtuluş kimdir?" araştırmalarını Google üzerinden sürdürüyor. Peki, Serkan Kurtuluş kim, aslen nerelidir?

Google Haberlere Abone ol
Serkan Kurtuluş nerelidir, kimdir?

Serkan Kurtuluş kimdir, nerelidir, sorusu son zamanların en çok merak edilen konularından biri oldu. 

Daha önce İzmir merkezli olarak İstanbul, Ankara, Bursa, Muğla, Artvin ve Trabzon'da düzenlenen geniş çaplı operasyonda 49 kişi gözaltına alınmış ve aynı suç örgütünün lideri olduğu iddia edilen Serkan Kurtuluş Gürcistan'da tutuklandıktan sonra serbest bırakılmıştı. Serkan Kurtuluş, geçtiğimiz günlerde eski belediye başkanı ve milletvekili Bülent Baratalı'nın oğlu Yiğit Baratalı'nın uğradığı silahlı saldırıyla gündeme gelmişti.

Kurtuluş olayın ardından Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Tutuklanan Urla Belediye Başkanı'na referans olan Bülent Baratalı'nın oğlu Yiğit Baratalı'nın aracı biraz önce susturuculu silahlarla taranmış ve saldırıların arkası gelecekmiş" ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan bugün suç örgütüne düzenlenen operasyonda 115 kişi gözaltına alınırken örgüt üyelerinin kullandığı evde çok sayıda tabanca ve pompalı tüfek ile silahlara ait mermiler ele geçirildi.

 

 

Yorumlar

WORLD Aslen Erzurumlu Bursa Yıldırımda Doğdu Serkan Kurtuluş