Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile yurt dışında hayatını birleştirdi

"Hayat Bilgisi" dizisinin "Kopil" karakterini canlandıran Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile yurt dışında hayatını birleştirdi

Google Haberlere Abone ol
Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile yurt dışında

Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile yurt dışında hayatını birleştirdi...

Hayat Bilgisi dizisinde canlandırdığı Kopil karakteri ile tanınan oyuncu Serhan Arslan evlendi.

Bir süredir birlikte olduğu modacı Nazlı Ceren Köksal ile Atina'da nikah masasına oturan oyuncu, haberi sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarla duyurdu.

Nazlı Ceren Köksal da nikah fotoğraflarını "Hayatımızın en gürültülü evet'i" notuyla yayınladı.

Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile yurt dışında hayatını birleştirdi
Serhan Arslan, Nazlı Ceren Köksal ile yurt dışında hayatını birleştirdi

 

Gösteri dünyasının ve cemiyet hayatının bazı ünlüleri Türkiye yerine yurtdışındaki konsolosluklarda evlenmeyi tercih etti. Bazıları sadece bir kaç arkadaşlarının katılımıyla bazıları da ailelerinin de hazır bulunduğu törenlerle Roma, Paris, Milano gibi kentlerde dünyaevine girdi. İşte Yurtdışında Evlenen Ünlüler.

2014 yılında Bodrum Havalimanı’nda tanıştığı ekonomist Murat Vardal’la evlenen Başak Sayan evliliğinde 8'inci yılı geride bıraktı.

Başta 'Yaprak Dökümü' olmak üzere, Bir Dilim Aşk, Geniş Zamanlar, Derman Bey gibi dizilerde kamera karşısına geçen Başak Sayan son olarak 2015'te Milat adlı dizide oynamıştı. Oyunculuğu bırakan Sayan kendisini ailesine adadı.

Eşi Murat Vardal ile bebeklerini büyüten Sayan, Instagram sayfasından 8'inci evlilik yıl dönümünü kutladı.

Nikah gününden bir fotoğraf paylaşan Sayan altına şu notu düştü:

"Dün evlilik yıldönümümüzdü. Tam 8 sene evvel dün tanıştıktan 1 ay sonra Washington DC’de evlendik. Aylarca meditasyonlarımda bu yemini ettiğimi imgeledikten sonra deneyimlemek inanılmazdı. Bu kadar sene nasıl geçti bilmiyorum. Öyle çok şey doldurduk ki içine. Güldük, eğlendik, ağladık, kavga ettik, kenetlendik, birbirimize ayna olduk, eksikliklerimizi gösterdik, sevgili, eş, öğretmen, dost, yoldaş olduk. En önemlisi olağanüstü iki evlat dünyaya getirdik birlikte. Tarifi olmayan duygular da yaşadık, çok zor şeyler de deneyimledik. Çocuklarımızı büyütürken biz de büyüdük, olgunlaştık. Şimdi geriye dönüp baktığımda o havalimanında karşılaşmamızın, benim o sırada iptal edilen film çekimlerimin, senin uçağı kaçırıp benim uçağıma binmek zorunda kalışının anlamını daha iyi anlıyorum. Sanki her şey büyülü bir filmin kareleri gibi… İlahi bir film... İyi kilerimin en başında geliyor. Nice mutlu evlilik yıldönümlerine aşkım. Birlikte, el ele ve son ana değin… Çok şükür…"

Yorumlar