Sergio Gürlek kimdir, nerelidir?

TV8,5 ekranlarında yayınlanan Sergio ile Walk Show programının sunucusu Sergio Gürlük kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Google Haberlere Abone ol
Sergio Gürlek kimdir, nerelidir?

Sergio ile Walk Show programını sunan Sergio Gürlek kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? TV8,5 ekranlarından yayınlanan Sergio ile Walk Show Programını Sergio Gürlek sunuyor. Her programında dünyanın farklı bir ülkesinde, farklı bir şehrinde yayın yapan Gürlek kimdir?

SERGİO GÜRLEK KİMDİR?

Sergio Gürlek 17 Mart 1982 tarihinde İstanbul'un Kadıköy ilçesinde dünyaya geldi.

Sergio Gürlek aslen Sivaslı'dır.

İlk ve ortaöğretim tahsilini İstanbul, Ankara ve İzmit olarak farklı illerde tamamlayıp, Üniversite ve Master Ukrayna Kiev ‘ de ( Kiev National Economic Universty ) Uluslararası ilişkiler bölümünde tamamladı. 

1996 yılında İzmit ‘de Radyo ve TV Programları ile yayın hayatına başladı.

2002 yılında talihsiz bir menejerlik sözleşmesinden dolayı 10 yıl boyunca hiçbir basın ve yayın organında kişisel yetileri ile faaliyette bulunamadı.

Yurt içi ve dışı birçok 5 yıldızlı otele aktivite, show ve animasyon danışmanlığı yaptı.

2010 – 2011 yılları arasında, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulunda Rekreasyon Derslerinde Yardımcı Eğitmen olarak gönüllü Animasyon dersi verdi.

Profesyonel anlamda uzakdoğu sporları ve futbol ile uğraştı. Ayrıca faal olmamakla birlikte futbol hakemliği kursunu bitirdi.

Özel ve çok önemli bir Profesyonel den oyunculuk eğitimi aldı ve kendi tiyatro, gösteri ekibini kurdu.

2014 yılında “4X4’lük” ismini koyduğu Maxi Single Müzik Albümünü Sevenlerin beğenisine sundu.

2018 - 2019 yılları arasında O ses Türkiye yarışmasına katıldı, yarı finalde elendi.

ACUN ILICALI İLE ANLAŞTI

TV8,5 ekranlarında gezi programı yapmak için Acun Ilıcalı ile anlaşan Sergio Gürlek, Serigo ile Walk Show programıyla her pazar günü 12.00 veya 17.00'de ekranlara geliyor.

Yorumlar