Şeref Sözü hangi adada çekiliyor?

Şeref Sözü dizisinin çekimleri başladı. Dizi için 480 bin metrekarelik bir ada kiralandı. Peki, dizi hangi adada çekiliyor? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Şeref Sözü hangi adada çekiliyor?

Show TV'nin yeni yapımlarından Şeref Sözü dizisinin çekimleri başladı. İddialı kadrosu ve senaryosuyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanan dizinin çekimleri ise çok özel bir yerde çekiliyor. Dizi için 480 bin metrekarelik ada platoya çevrildi. Dizinin tanıtım filmlerini görenler, "Şeref Sözü hangi adada çekiliyor?" sorusunu sormadan edemiyor. 

Başrollerinde Tolga Sayışman ve Sude Güler'in oynadığı diziyi TIMS&B Productions çekiyor. 

Yapımcılığnı Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği dizi kahraman bir adamın hikayesini anlatıyor.

Başrol oyuncuları Tolgahan Sayışman, Sude Güler, Hülya Darcan, Aras Aydın ve Öykü Çelik’in de yer aldığı Şeref Sözü dizisinin ilk tanıtımı görkemli prodüksiyonuyla kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Cevdet Mercan’ın yönetmenliğini üstlendiği, senaryosu Eda Tezcan imzalı ‘Şeref Sözü’nün görkemli oyuncu kadrosunda Tolgahan Sayışman, Sude Güler ve Hülya Darcan, Aras Aydın, Öykü Çelik, Meltem Gülenç, Umut Kurt, Toprak Sağlam, Bülent Düzgünoğlu, Mert Yavuzcan, Hülya Şen, Nazlı Çetin, Sıla Korkmaz, Begüm Alınca, Sahra Gümüş, Görkem Türkeş yer alıyor.

TIMS&B Productions proje için, Türkiye dizi tarihinde ilk kez 480 bin m2’lik bir adayı dev bir platoya dönüştürdü.

Dizinin çekimleri için ise Kalem Adası ayarlandı. 

KALEM ADASI NEREDE?

Kalem Adası, Ege Denizi'nde yer alan adalarımızdan biridir. İzmir iliinn Dikili ilçesine bağlıdır. Bademli kasabasına yakın ve ana karaya ( Anadolu ) uzaklığı yaklaşık 400 metredir. Kuzeyden güneye doğru maksimum uzunluğun yaklaşık 1,5 kilometre dar bir adadır. 

Batıdaki ada ve Garip Adası antik çağda Arginusae adaları olarak biliniyordu. Arginusae deniz savaşı MÖ 406'da Kalem adası çevresinde yapıldı. 

 

Kalem Adası şu anda ada özel bir mülktür. Turistler ve dalgıçlar için bir otel ve plaj var.

 

ŞEREF SÖZÜ DİZİSİNİN İLK TANITIM FİLMİ

 

Yorumlar