Serdar Ortaç öldü mü? Serdar Ortaç neden öldü haberleriyle muhatap oldu?

Serdar Ortaç'ın öldüğüne dair iddialar son dönemlerde sosyal medyada veya bazı haber sitelerinde yer alan başlıklar nedeniyle dillendiriliyor. Peki, Serdar Ortaç öldü mü? Serdar Ortaç neden öldü haberleriyle muhatap oldu?

Google Haberlere Abone ol
Serda Ortaç öldü mü? Öldü haberleri nereden?

Serdar Ortaç öldü mü? Serdar Ortaç neden öldü haberleriyle muhatap oldu? Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç neden öldü, hastalığı neydi soruları bu aralar magazin dünyasında merakla soruluyor. 

SERDAR ORTAÇ ÖLDÜ MÜ?

Serdar Ortaç ölmedi, öldüğüne dair söylentilerin nedeni ise kardeşinin ölüm haberlerinin veriliş şekli oldu. Birçok internet haber sitesinde kardeş Ortaç'ın ölümü sonrasında platformlarda "Serdar Ortaç'tan acı haber veya kötü haber" şeklinde atılan başlıklar bu söylentilere neden oldu.

Ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın kardeşi Serkan Ortaç'ın ölümü başta yakınları olmak üzere magazin dünyasında üzüntüyle karşılandı.

SERKAN ORTAÇ NEDEN ÖLDÜ?

Şarkıcı Serdar Ortaç'ın uzun süredir enfeksiyon tedavisi gören kardeşi Serkan Ortaç hayatını kaybetti.

Serdar Ortaç'ın kardeşi neden öldü Serkan Ortaç kimdir, neden öldü
Serdar Ortaç'ın kardeşi neden öldü Serkan Ortaç kimdir, neden öldü

 

Acı haberi Serdar Ortaç'ın küçük kardeşi Sertaç Ortaç sosyal medya hesabından “Kardeşim Serkan Ortaç vefat etmiştir. Cenazesi yarın 12 Mart pazar günü öğle namazına takiben Suadiye Camisi’nde kılınıp Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedilecektir” ifadeleriyle duyurdu.

Hayatını kaybeden Serkan Ortaç 2 çocuk babasıydı.

KARDEŞİ İÇİN DUA İSTEMİŞTİ

Serdar Ortaç, 2019 yılından bu yana enfeksiyon tedavisi gören kardeşi için böyle dua istemişti:

“Kardeşim Serkan yoğun bakımda. Allah onu çocuklarına bağışlasın. Lütfen dua edin.”

“Virüsü buldular. H1N1’miş. Bebekler de bile oluyormuş. Bunun bünyesine daha ağır gelmiş. Ayağa kalkacağını umuyorum. 10 gün de olur diyorlar, 2 ay da…”

Serdar Ortaç, 1969 yılında İstanbul'da doğan Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. Müzik kariyerine 1990'ların başında başladı ve birçok hit şarkıya imza attı. 1994 yılında "Aşk İçin" adlı albümüyle çıkış yapan Ortaç, daha sonra "Mesafe", "Yaz Yağmuru", "İstanbul", "Kara Kedi" gibi birçok hit şarkıya imza attı. Şarkıları Türk pop müziği kültürü içinde önemli bir yer tutuyor. Ayrıca birçok film müziği de yapmıştır.

Yorumlar