Serdar Ekşi eşi kimdir kimin damadı? Kiminle evli?

Serdar Ekşi eşi kimdir kimin damadı sorusu çetebaşı Sedat Peker'in yayınladığı son videoda kullandığı ifadeler nedeniyle merakla soruluyor. Peki, Serdar Ekşi gerçekten de Erdoğan'ın damadı mı ya da kimin damadı?

Google Haberlere Abone ol
Serdar Ekşi eşi kimdir kimin damadı? Kiminle evli?

Serdar Ekşi eşi kimdir kimin damadı, kiminle evli veya Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı mı soruları suç çetesinin başı Sedat Peker'in yayınladığı son videoda kullandığı ifadeler nedeniyle merakla soruluyor. Peki, Serdar Ekşi kimin damadı gerçekten de Erdoğan'ın damadı mı? İşte gerçekler:

Serdar Ekşi kimin damadıx
Peker, Ekşi'yi kumpasa düşürürken

 

Sedat Peker'in ortaya attığı iddialara daha da şaibe katmak için konuştuğu telefon kayıtlarından birini daha yayınlayarak arkasında yeni mağdurlar bıraktı. Peker, yayınladığı son videoda Serdar Ekşi isimli bir vatandaşı mağdur etti. Peker, videosunda Serdar Ekşi'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın yeğeninin eşi olduğu iftirasını da sıkıştırarak Erdoğan ile irtibatlı bir konuşmaymış gibi yansıtmaya çalıştı. Oysa gerçek bambaşka. 

Serdar Ekşi, kesinlikle Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı değildir. Erdoğan'ın damatlarının kimler olduğunu herkes bilir. Kaldı ki, Ekşi, Erdoğan'ın yeğeninin de damadı değildir. Çünkü Ekşi'nin evli olduğu kadının ne soyadı Erdoğan ile aynı soyadı ne de anne veya babası Erdoğan kardeşi ya ağabeyidir. Dolayısıyla hiçbir şekilde Erdoğan'ın yakın akrabası değildir. 

Ekşi'nin Erdoğan ile olan ilişkisi hakkında en son Ruşen Çakır ve Ahmet Şık'ın Sedat Peker videoları hakkında futbol maçı yorum yapar gibi yaptıkları yorumlarda zikredilmişti. Bu programdaki konuşmalarda iki gazeteciden biri Serdar Ekşi'nin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üvey annesinin yeğeninin kocası olduğu belirtiliyordu. 

Yaptığı bütün konuşmalarda manipülasyon ve karalama odaklı ifadeler kullanan Sedat Peker de bu durumu, "Erdoğan'ın yeğeninin eşi" olarak ifade ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çamur atmaya çalıştı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damatlarının kim olduğu ise şu haberde net olarak yazıyor:

 

 

Yorumlar