Seray Sever'in çocuğu var mı?

Doya Doya Moda jüri heyeti arasında yer alan Seray Sever'in çocuğu var mı? Yarışmayı izleyen seyircilerin sık sık sorduğu sorulardan birisi de Seray Sever'in medeni hali ve çocuğu olup olmadığıyla ilgilidir.

Google Haberlere Abone ol
Seray Sever'in çocuğu var mı?

Doya Doya Moda jüri üyelerinden birisi olan Seray Sever'in çocuğu var mı yok mu? Yarışmayı izleyen seyirciler genellikle jüri heyeti ve yarışmacılarla ilgili özel hayatlarına dair detayları merak ediyor. Seray Sever de merak uyandıran isimlerden birisidir. Yarışmadan önce de Türkiye'nin yakından tanıdığı Seray Sever daha önce farklı programlarda sunuculuk yapmıştı. Doya Doya Moda'ya jüri olduktan sonra da bir kez daha gündeme gelmeye başladı. Geçtiğimiz yıl evlendiği bilinen Sever'in çocuk sahibi olup olmadığı merak ediliyor. Peki, Seray Sever'in çocuğu var mı? İşte detaylar: 

47 yaşında olduğunu söyleyen Seray Sever henüz 21 yaşındayken ilk evliliğini yapmıştı. 1994 yılında Uğur Kozanoğlu ile evlenen Seray Sever, aradan geçen 5 yıldan sonra boşanmıştı. İkili arasında "aldatma dedikoduları" nedeniyle soğukluk yaşanmış, olay boşanmaya kadar gitmişti. Seray Sever'in bu evliliğinden çocuğu olmadı. 

Seray Sever son olarak 2018 yılında Eray Sünbül ile evlendi. Aralarında 10 yaş fark olan Seray Sever, bu yaş farkıyla ilgili oluşan dedikodulara kulak asmamaya çalışıyor. 

ÇOCUK VAR MI?

Seray Sever ikinci evliliğinden de henüz çocuğu yok. Ancak çocuk istediğini belirten Sever, bunun için özel olarak uğraştıklarını söyledi. 

Sever bir röportajında çocuk konusuyla alakalı olarak şunları söyledi: "Çocuk istiyorum. Çocuğumun hep mükemmel bir aşkın meyvesi olsun isterdim. O yüzden şimdi istiyorum. 3,5 sene oldu, ilişkimiz oturdu. Şu an çocuk için özel bir çaba sarfediyoruz.- Erkek veya kız çocuk ismi konuşmaya başladınız mı?Kız çocuğu hissetmiş Eray. İsmi de Sofya... Ben fırlama bir tip olduğum için seviyorum erkek çocuğunu. Ne gelirse Allah’tan diyorum. 'Evlilik aşkı da seksi de öldürüyor! denir, katılıyor musun?Olabilir. İnsan özgür bir varlık. Tabii ki ilk heyecanı, tutkuyu korumak kolay değil. Dokunduğun zaman karşındaki kendi bedenin haline gelirse bu öyle kıymetli bir şey ki... Benim geldiğim noktada büyük bir aşk var, hâlâ 'aşkım' diyorum, coşkulu konuşuyorum."

SERAY SEVER BİYOGRAFİ

Peki Seray Sever kimdir, nerelidir? İşte Seray Sever biyografisi:

Seray Sever, 27 Şubat 1973 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini istanbul'da tamamladı. Lise öğrenimi sırasında TÜBİTAK Matematik Ödüllerinde derece aldı.

Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonomi Bölümü mezunudur.

Medya dünyasına 1990 yılında TRT’de “Popstop” isimli müzik eğlence programının sunuculuğunu yapmaya başladı. 3 yıl bu görevini sürdürdü.

1995 yılında Emel Müftüoğlu’nun Hovarda klibinde ve Mirkelam’ın Tavla klibinde yer aldı.

1996 yılında, Atv’de “Sabah Şekerleri”nde programını sunmaya başladı.

Daha sonra da farklı programlarda ve yapımlarda yer aldı.

Son olarak TV8'de Doya Doya Moda yarışmasında jüri üyesi oldu.

Yorumlar

Selçuk Seray hanım sizinle tanışmak istiyorum Sizde isterseniz