Şenol Sunat kimdir, nerelidir, kaç yaşında, saçları peruk mu?

Şenol Sunat kimdir, nerelidir, kaç yaşınad, hastalığı nedir, saçları peruk mu? Siyasetçi Sunat aynı zaman akademi kökenlidir. Sunat hakkında meraklı sorular soran vatandaşlar bazen de saçlarının peruk olup olmadığını merak ettiklerini söylüyor. Peki, Şenol Sunat kimdir? işte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Şenol Sunat kimdir, nerelidir, kaç yaşında?

Şenol Sunat kimdir, nerelidir, kaç yaşında, uzmanlık alanı nedir? Şenol Sunat hastalığı nedir, saçları peruk mu kendi doğal saçları mı? Şenol Sunat İyi Parti Ankara Milletvekilidir. İşte Şenol Sunat Biyografisi:  

Şenol Sunat kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Şenol Sunat hastalığı nedir, saçları peruk mu?
Şenol Sunat

 

İyi Parti Ankara Milletvekili olan Şenol Sunat eski MHP İzmir Milletvekiliydi. 2007 yılında MHP saflarından milletvekili seçilerek TBMM'ye girdi; bir sonraki seçimlerde ise bir kez daha aday gösterildi ancak seçilemedi. Seçilememesine rağmen genel merkez tarafından MYK üyeliğine seçildi. Bu görevi esnasında İyi Parti'nin kuruluşunda yer alan kadroya katılarak partiden ayrıldı.

Şenol Sunat 2 Ekim 1956 tarihinde Bursa ilinde dünyaya geldi. 

54 yaşında olan Şenol Sunat aynı zamanda akademisyen kökenli siyasetçilerdendir.

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji Bölümü ve Anadolu Üniversitesi İş İdaresi Bölümü'nü bitirmiştir.

Şenol Sunat kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Şenol Sunat hastalığı nedir, saçları peruk mu?
Şenol Sunat

 

Yüksek lisans ve doktorasını Gazi Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü'nde Sitogenetik alanında tamamlamıştır.

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Biyoloji ve Fen Bilgisi Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi (Yrd.Doç.Dr.) olarak görev yapmıştır. Bitki Sitogenetiği ve Fen-Biyoloji eğitimi ile ilgili çok sayıda yurtiçi ve yurtdışında bilimsel makalesi yayınlanmıştır. Yurtiçi ve yurtdışında düzenlenen çok sayıda sempozyum, panel ve konferanslara konuşmacı olarak katılmıştır.

Türk Ocakları Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmüştür. Türk Dünyası Kadınları Dostluk ve Dayanışma Derneği'nin kurulmasına öncülük etmiştir. Halen derneğin Genel Başkanı olarak görev yapmakta ve Türk Dünyası Kadın Birliği ile Balkan Türk Kadın Birliğinin Yürütme Kurulu Başkanlığını yürütmektedir.

Şenol Sunat kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Şenol Sunat hastalığı nedir, saçları peruk mu?
Şenol Sunat

 

2007 Türkiye genel seçimleri'nde Milliyetçi Hareket Partisi'nden İzmir 1. seçim çevresi milletvekili seçilmiş, 2011 Türkiye genel seçimleri'nde milletvekili seçilememiş, 2012-2015 yılları arasında MHP MYK üyesi olarak görev yapmış, 2017 yılında İyi Parti'nin kurucuları arasında yer almış ve Parlamento ve Siyasi İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görev yürütmektedir.

Milletvekilliği döneminde TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyeliği görevinde bulunmuş ve Hrant Dink Alt Komisyonu üyeliğinde de bulunmuştur.

İyi düzeyde İngilizce bilmektedir. 2 çocuk annesidir. Öldürülen oyuncu İsmail Hakkı Sunat'ın ablasıdır.

ANNESİNİ KAYBETTİ

İYİ Parti Toplumsal Politikalar Başkanı, Ankara Milletvekili Şenol Sunat geçtiğimiz günlerde annesini kaybetti.

PERİNÇEK İLE SERT TARTIŞMA YAŞAMIŞLARDI

Katıldığı televizyon programlarında yaptığı yorumlarıyla tartışmalara neden olan isimlerden birisi olan Şenol Sunat son olarak bir tartışma programında, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'i 80 öncesinde gençleri birbirine kırdırmakla suçlamıştı.

Şenol Sunat'ın hastalığı veya saçlarının peruk olup olmayışı konusunda elimizde bir bilgi bulunmuyor.


Yorumlar

Şenol sunat Koyu bir h dp PKK destekcisidir benim görüşü m