Sen Çal Kapımı Fifi kimdir?

Sen Çal Kapımı Fifi kimdir, Fifi karakterini canlandıran oyuncu kimdir, gerçek adı nedir?

Google Haberlere Abone ol
Sen Çal Kapımı Fifi kimdir?

FOX TV'de yayınlanmaya başlayan sezonluk dizi "Sen Çal Kapımı" dizisinde Fifi karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. İşte Sen Çal Kapımı dizisindeki Fifi karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı ve biyografisi: 

Fifi, Sen Çal Kapımı dizisinde zengin, sonradan görme bir ailenin kızıdır. Ancak kız ailesinin bu sonradan görme hallerinden artık bıkmış bir karakterdir. Hayvansever kişiliğiyle bilinen Fifi, aynı zamanda yaşam tarzı ve giyim kuşamıyla da çevresinden farklı görünen bir kızdır. Meslek olarak ne işle meşgul olduğunu yakın çevresi dahil kimse bilmiyor. Ancak para kazanmak için çalıştığı da görülmemiş. Ailesinden de para almıyor. Ancak buna rağmen sokak hayvanları için yaptığı cömert bağışlar herkesi şaşırtıyor. 

Fifi'nin bir diğer özelliği ise para ve aşk konusunda hiç konuşmayı sevmeyen, aklına estiği gibi yaşamayı seven bir kişiliktir.

Sen Çal Kapımı dizisindeki Fifi karakterini ise oyuncu Sitare Akbaş canlandırıyor. Peki, Sitare Akbaş Kimdir?

İşte Sitare Akbaş biyografisi: 

Sitare Akbaş 6 Ekim 1988'de İstanbul'da doğdu.

Akbaş, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur.

Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır.

Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? (2011), Dila Hanım (2012), Emanet (2014), Urfalıyam Ezelden (2014), Analar ve Anneler (2015) dizileriyle devam etmiş, son olarak baş rollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi isimlerle paylaştığı İstanbul Sokakları (2016) dizisinde yer almıştır.

Başarılı oyuncu genç yaştaki kariyerinde dört uzun metrajlı ve 2 kısa metrajlı filmde rol almıştır.

 

 

Yorumlar