Selin Gökbakar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Selin Gökbakar kimdir, nerelidir, kaç yaşında, hayatı, gibi aramalar internet üzerinden yapılıyor. Şahan Gökbakar'ın eşi Selin Gökbakar kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Selin Gökbakar kimdir, kaç yaşında, nereli?

Selin Gökbakar kimdir, nerelidir, kaç yaşında, hayatı, gibi aramalar internet üzerinden yapılıyor. Evlenmeden önceki soyadı Ortaçlı'ydı. Şahan ile evlilikten sonra ise Gökbakan soyadını aldı. Peki, Selin Gökbakar kimdir?

Selin Gökbakar kimdir, kaç yaşında, nereli?

KİMDİR

Şahan Gökbakar ile evlenen Selin Ortaçlı daha sonra Gökbakar, soyadını aldı.

Selin Gökbakar, 24 Aralık 1986 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

KARİYERİ

Tasarıma ilgisi olan Selin Gökbakar, İtalyan lisesinde okudu. Liseden mezun olan Selin Gökbakar daha sonra İtalya’nın önemli okullarından birini kazandı. Ancak Türkiye'de kalmak isteyen Selin Ortaçlı, Türkiye'de kalma kararı alarak Yeditepe Üniversitesi'nde İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümünü okudu. Gerçek soyadı olan Selin Ortaçlı ismiyle oyunculuk kariyerine başlayan Gökbakar, sanat kariyeri yerine ünlü komedyenin karısı olarak ün kazandı.

Öte yandan Gökbakar'ın asıl mesleği ise tasarım. İç giyimi uzmanı olan Selin Ortaçlı güzelliği ile dikkat çekince başka bir yöne adım atmış.

Kariyerine modellikle başlayan, ardından moda tasarımcılığı yapan Selin Ortaçlı, ilk oyunculuk deneyimini Araf Zamanı isimli dizi ile yaptı. 1.72 boyunda olan Selin Ortaçlı, kocası Şahan'ın aksine hayli zayıf. 52 kilo olan Selin Ortaçlı, 2006 yılında ”Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model” ödülünü kazandı.

ŞAHAN GÖKBAKAR İLE EVLENDİ

Şahan Gökbakar eşi ile 2012 yılında tanıştı. Selin Ortaçlı'yı nikah masasına oturtmak için 3 yıl uğraşması gerekti. Selin Gökbakar ile Şahan'ın düğünü ise Prag'da 2015 senesinde oldu. Şahan Gökbakar ile karısı Selin Gökbakar evlendikleri yıl çocuk sahibi de oldular.

Yorumlar

Aylin ada Merhaba ben recep ivediğı izledim çok güzeldi çok güzel bir film olmuş