Selin Ciğerci BB Krem yorumları

Selin Ciğerci'nin kozmetik markası olan firmaya ait ürünler içinde popüler olan BB Krem kullanıcı yorumları nasıl merak edilenler arasında yer aldı. İşte Selin Ciğerci BB Krem yorumları.

Google Haberlere Abone ol
Selin Ciğerci BB Krem yorumları

Selin Ciğerci BB Krem yorumları pek çok kişi tarafından merak edildi. Bizde sizler için internette kısa bir araştırma yaptık. İşte Selin Ciğerci BB krem yorumları.

Sosyal medya hesabından uzun süredir takipçileriyle kullandığı ürünlerin tanıtımlarını ve sonuçlarını paylaşan Ciğerci bakım konusunda bir çok insanın güvenini kazanmış durumda. Tüm bu çalışmların ardından Selin Ciğerci kendi kozmetik markasını yaptı. Selin Beuty adını verdiği markada pek çok ürün bulunuyor. Selin Ciğerci'nin ürünlerini kullananlar sonuçlardan gayet memnun gözüküyor.

Selin Ciğerci BB Krem yorumları ise gayet olumlu. Kapatıcılık ve aydınlatıcı özelliği yğksek kalitede kullanıcılara sunulmuş. İçeriğinde yoğun miktarda C vitamini bulunuyor. Ayrıca formülünde gül yaprağı özü de var. Bu sayede yaşlanmayı geciktirerek leke oluşumunun da önüne geçiyor. 

Selin Ciğerci BB Krem Yorumları
Selin Ciğerci BB Krem Yorumları

 

Selin Ciğerci'nin BB Kremleri Extra Light, Medium, Light ve Dark olmak üzere 4 farklı tondan oluşuyor. Fiyatı ise 95 TL.

Selin Ciğerci BB Krem Yorumları

Selin Ciğerci BB Kremden memnun olanlar kadar olmayanlar da var. İşte Selin Ciğerci BB Krem yorumları:

Cildim kabardı, yüzüm mahvoldu. Herhangi bir yara ya da sürdüm kızardı. Tahriş oldu yüzümde kızardı. Kaşındı rahatsız etti. 5 gündür sürüyorum inatla ama daha uygulamam bu nedir bir de selin ciğerci yemin ediyor ayıptır ya bu krem hiçbir işe yaramıyor. Yorumları okumadım ve aldım bana geri dönüş yapın lütfen bana teslim aldığıma dair bir evrak yok sadece kargodan w lap adına gelen mesaj var ekte onu da atıyorum. Size suratımın resmimi de attım ilk günden ne hale geldi görün ve kimseye cilde uygun olmayan bir ürünü satmayın. Mahkemelik olursunuz boşa reklam yapmayın yaptırmayın. Lütfen rica ediyorum. Ben bu üründen önce yüzüme hiçbir şey sürmüyordum zaten sadece temizledim ve sürdüm sonuç ortada selin ciğerciye de yazacağım ya bu kremi iade alın ya da bir şeyler yapın lütfen. Ürünü satıp parayı almakla iş bitmiyor. Değil mi ticaret bu değildir ilgilenin lütfen burda kaç tane insan yorum yapmış inanarak almış herkes bizlerle ilgilenin.

 

BB kremleri çok koyu o yüzden yeni Ultra light çıkardı ama ten rengiyle alakası yok resmen bembeyaz yapıyor! Kötü bir renk çok fazla açık renk BB kremler kullandım böyle bir renk hiç görmedim,beyaz nedir ya kireç gibi bir renk en açık renk insana bile olmaz!

 

Kalitesine güvenip 2 tane BB krem aldım selin hanımın markasının ürünü hassas olmayan cildimi bile hassas yaptı ,yüzümde sivilceler çıkarttı.Artık doğal olmayan bir şey kullanmayacağım yüzüm düzeldi diye mutluyken Selin hanımın çok hafif diye övmesiyle almıştım keşke almasaydım.

 

Çok övüldüğü için denemek istedim ve aldım. Bana göre oldukça yağlı bir yapısı var. Cildim 2 saat içinde adeta kustu selin ciğerci bb kremi .

 

 

Kullandığım en iyi bb krem diyebilirim. Selin hanımın reklamlarını görünce denemek için aldım. Gerçekten de pürüzsüz ve oldukça hafif bir yapısı var. Bu yüzden elimdeki tüm bb kremlere göre daha başarılı dersem yalan söylemiş olmam. Ama cilt üzerinde beyazlatma ya da yaşlanma karşıtı bir etkisi var mı bunu şimdilik değerlendiremem.

 

 

 

Yorumlar

Nahid fotografda sivilceleri fotosopla yok etmisler haaaaahaaahaaa,gercekten tebrik ederim!!!!!!bizi ne sandiniz??!!!!