Selim Koçovalı neden ayrıldı Çukur'dan?

Çukur dizisindeki karakterlerden biri olan Selim Koçovalı neden diziden ayrıldı sorusunun cevabı merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Selim Koçovalı neden ayrıldı Çukur'dan?

Çukur dizisinin son bölümünde Koçovalı ailesinin ortanca kardeşlerinden Selim Koçovalı ölüyor. Peki, Selim Koçovalı diziden neden ayrılıyor? Son bölümde Selim, Çağatay'ın elinde olan tapu senetlerini almak için canını ortaya koyuyor ve sonunda vurularak hayatını kaybediyor. Ancak tapuları da kurtarmayı başarıyor.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memilli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Rıca Kocaoğlu ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı dizi Çukur Selim öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dizinin son bölümünde Çağatay Erdenet tarafından vurulan Selim Koçovalı'nın dramatik sahnesi ekranlara damgasını vurdu. 

Çukur dizisinde Selim Koçovalı karakterini canlandıran Öner Erkan diziden ayrıldı. Dizinin son bölümünde Çağatay Erdenet tarafından öldürülen Selim Koçovalı'nın dramatik ölüm sahnesi ekranlara damgasını vururken, dizinin resmi sosyal medya hesabından Öner Erkan ile ilgili paylaşım da geldi! Çukur Selim öldü…

Çukur dizisinde Selim karakteri Çağatay Erdenet tarafından senaryo gereği öldürüldü. Selim karakteri son nefesini Yamaç'ın kucağında verdi. Çukur dizisinin resmi Instagram hesabından yapılan paylaşımda "Sazıyla, sözüyle, özüyle bir yiğit göçtü Çukur'dan. Elveda Selim Koçovalı. Teşekkürler ve hoşçakal Öner Erkan." notu yer aldı.

Öner Erkan 4 Ocak 1980 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. 15 yaşında almaya başladığı tiyatro kursuyla birlikte oyunculuğa ilk adımını attı. 2002 yılında, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonrasında Bahçeşehir Üniversitesi'nde yüksek lisans yaptı. Oyuncunun ilk televizyon deneyimi TRT'de sunduğu bir çocuk programı ile gerçekleşti. 2002-2004 yılları arasında İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda iki sezon dansçı olarak çalıştıktan sonra, Haluk Bilginer'in kurduğu Oyun Atölyesi'ne oyuncu olarak girdi. Sonrasında Organize İşler, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, Son Osmanlı Yandım Ali gibi sinema filmlerinde rol aldı.

2009 yılında, Bornova Bornova adlı sinema filmindeki rolüyle Altın Portakal'da En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 2013 yılında Babamın Cesetleri adlı tiyatro oyunundaki rolüyle ve 2019 yılında Dünyada Karşılaşmış Gibi adlı tiyatro oyunundaki rolüyle, Afife Tiyatro Ödülleri'nde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu Ödülü'nü kazandı.

Öner Erkan, ayrıca Avrupa Yakası, İki Aile, Üsküdar'a Giderken, Yalan Dünya, Çukur gibi televizyon dizilerinde de rol almıştır.

ÇUKUR'DA SELİM'İN VEDA SAHNESİ

Yorumlar