Seksenler Yıldız kim oynuyor gerçek adı nedir?

Seksenler Yıldız karakterini canlandıran oyuncu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Yıldız, nam-ı diğer Kahveci Mesut'un "sosyetik veya sosyete özentisi" eşi. Eskiden eşinden izin almadan dışarı çıkamayan Yıldız, dizinin yeni bölümlerinde mahalledeki pasajda iş yeri açmış, esnaf olmuş durumda.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Yıldız kim oynuyor gerçek adı nedir?

Seksenler Yıldız kim oynuyor gerçek adı nedir soruları TRT 1'in fenomen dizisini izleyenler tarafından sıklıkla cevabı merak edilen sorudur. Yıldız karakterini oynayan oyuncu aslen nerelidir, kaç yaşındadır, kimdir? 

Seksenler Yıldız karakteri, mahallenin kahvecisi Mesut'un sosyetik eşidir. Giyim kuşamı ve konuşma tarzıyla dönemin sosyete özentisi, ancak mahallede sıkışıp kalmış ve eşi eski futbolcu olan eşini çok seven bir karakterdir. Evden çıkması, komşularına ziyarete gitmesi sıklıkla eşi tarafından sorun edilir, eşi tarafından her an her dakika sorgulanırdı.

Eşinin mahalledeki diğer kadınlara göre biraz daha güzel olması Kahveci Mesut'u tedirgin ediyor; Mesut, eşinin çok fazla dolaşmasını istemezdi.

Seksenler Yıldız kim oynuyor gerçek adı nedir?

Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde daha doğrusu yeni sezon bölümlerinde farklı bir boyuta geçmiş durumda.

Daha doğrusu resmen boyut atlamış durumda. Çünkü mahallede açılan pasajın esnafından biri de artık Yıldız'dır. Açtığı temizlik şirketiyle ürün satıyor, temizlik hizmetleri veriyor. Hatta artık yanında işçiler çalıştıran bir kişidir. Yıldız karakterini oynayan oyuncu ise Özlem Balcı'dır. Peki, Özlem Balcı kim, kaç yaşında, nerelidir?

ÖZLEM BALCI KİMDİR?

Şu anda TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Özlem Balcı 1984 yılında Muğla'da dünyaya geldi. 37 yaşındadır. Balcı'nın asıl mesleği oyunculuktur.

İşte Özlem Balcı biyografisi: 

Seksenler Yıldız karakteri kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Özlem Balcı 25 Mart 1984 tarihinde Muğla'da dünyaya geldi.

2016 yılında yayınlanan Reis filminde Emine Erdoğan’ı canlandıran Özlem Balcı son olarak Zengin ve Yoksul dizisinde Gülizar karakterini canlandırmıştı.

Seksenler Yıldız karakteri kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Özellikle Seksenler dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteri ile çok seviliyor.

Balcı verdiği bir röportajda hala bekar olduğunu, annesinin kendisini evlendirmeye çalıştığını ancak hala evlendiremediğini söylemişti.

Özlem Balcı, Seksenler dizisinde oynamanın kendisi için büyük bir hayalinin gerçekleşmiş gibi bir mutluluk olduğunu söylüyor.

Yıldız, Seksenler dizisinde Mesut karakteriyle birlikte mahalleye renk katan bir karakterdir. Her yeniliğe ilk o ulaşmak ister, mahallenin dışındaki hayata özenti içinde, giyim kuşamıyla dönemin sinema yıldızlarını taklit etmektedir. Bu haliyle mahallenin gelenekçi kadınları tarafından yadırgansa da sevilen bir isimdir.

 

Yorumlar