Seksenler son bölüm 25 Mart 2020 canlı izle

Seksenler 25 Mart 2020 Çarşamba akşamı bir kez daha yeni bölümüyle hayranlarının karşısına çıkıyor. Eğlence ve komedinin bir arada olduğu Seksenler dizisi her bölümüyle güldürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler son bölüm 25 Mart 2020 canlı izle

Seksenler 25 Mart 2020 Çarşamba günü yeni bölümle hayranlarının karşısına çıkıyor. Seksenler son bölüm izlemek isteyenler saat 17.15  itibariyle ekran başında olmalı. Çınaraltı Mahallesi her gün yeni bir heyecan yeni bir olayla karşımıza geliyor. Seksenler dizisinin en sevilen karakterlerinden biri olan mahallenin pastacısı Sami usta sonunda muradına eriyor. Sami ustanın muradına ermesi tüm mahalleliyi sevindirirken bu işe en çok mutlu olan ise Fato ana oluyor.

SEKSENLER 25 MART 2020 CANLI İZLE

Ekranların sevilen dizisi Seksenler her bölümünde izleyenlerine yeni bir heyecan yaşatmaya devam edecek. Seksenler dizisinde bu hafta mahalleye uyuz hastalığı yayılıyor. Öte yandan Çınaraltı Spor kulübü tenik direktör için süpriz bir isimle anlaşıyor.

Televizyon ekranlarının en sevilen yapımlarından Seksenler dizisi getiğimiz hafta itibariyle yeniden ekranlara döndü. Özellikle de 40 ve 50'li yaşlardaki insanların büyük bir hayranlıkla izlediği Seksenler dizisi yeniden hayranlarıyla buluştu. 

Daha önce TRT 1'de akşamları saat 20.00 ve iki saat şeklinde ekranlara gelen Seksenler dizisi, yeni dönemde hafta içi her gün yayınlanacak ve sadece 50 dakika olacak. 

Seksenler dizisinin yeniden ekrana döneceği müjdesi ise dizinin yapımcısı Birol Güven ve dizi oyuncularının birlikte katıldığı tanıtımla duyuruldu. 

Seksenler dizisinin Ekim ayından itibaren başlaması bekleniyor.

SEKSENLER DİZİSİ KÜNYE

Tarih: Hafta içi her gün saat 18.00’da TRT 1 ekranlarında

Yapım: Mint Prodüksiyon

Yönetmen: Bora Tekay

Yazar: Birol Güven

Yeni Sezon Kadrosu:

Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Conka, Ayşe Tolga, Kemal Kuruçay, Tolunay Donat, Hakan Bulut, Betül Berk, Suzan Kardeş, Berat Yenilmez, Ceyhun Fersoy, Begüm Öner, Necmi Yapıcı, Özlem Balcı, Hacı Ali Konuk, Onur Dilber, Faruk Sofuoğlu, Ali Fuat Pekzeren, Aşkın Şenol ve Osman Büyükercan yer alıyor.

Yorumlar