Seksenler Şahin kimdir? Seksenler Şahin karakterini kim oynuyor?

Seksenler Şahin neden yok, ayrıldı mı Ceyhun Fersoy dizeden ayrıldı mı, dönecek mi, nereye gitti soruları ünlü dizinin hayranları tarafından merakla soruluyor. Dizide Almanya'dan gelen Fehmi Muhtarın yeğeni karakterini canlandıran Şahin sonunda geldiği yere geri mi dönüyor?

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Şahin kimdir? Seksenler Şahin karakteri

Seksenler Şahin kimdir, kim oynuyor, neden yok, ayrıldı mı Ceyhun Fersoy dizeden ayrıldı mı, nereye gitti, diziden ayrıldı mı yoksa ara mı verdi? Seksenler dizisinde Ahmet ve Çağatay karakterlerinin Almanya'daki dayılarının oğlu olarak yer alan Şahin, ilk bölümlerde Almanya'dan Türkiye'ye askerlik görevi için gelmişti. 

SEKSENLER ŞAHİN KİMDİR?

Dönemin Alamancı gençlerini yansıttığı için çok ilgi çekmişti. Geçici olarak düşünüldüğü belirtilen karakter bir süre sonra dizide kalıcı olarak devam etti. Ancak gelinen noktada Şahin karakteri diziden ayrılmış görünüyor. Daha doğrusu fiziki olarak şu anda dizide görünmüyor. Peki, Seksenler Şahin ayrıldı mı Ceyhun Fersoy dizeden ayrıldı mı, neden yok, dönecek mi?

Şahin yani Elvan'ın kocası Seksenler dizisinin 635. Bölümü itibariyle dizide görünmemeye başladı. Şahin'i göremeyenler merakla sormaya başladı. 

Seksenler Şahin ayrıldı mı Ceyhun Fersoy neden yok
Elvan, telefonda Şahin ile konuşuyor

 

Peki, Şahin nerede, neden yok, diziden ayrıldı mı?

SEKSENLER ŞAHİN NEREDE?

Dizinin senaryosuna göre Şahin babasının hastalığı nedeniyle İstanbul dışına çıkmak zorunda kalmış.

İstanbul dışına çıkmış ancak Elvan ile hala görüşmeye devam ediyor.

Seksenler Şahin ayrıldı mı Ceyhun Fersoy neden yok?
Seksenler Şahin'in göründüğü son sahne

 

Telefonla yaptıkları son görüşmede babasının hastalığıyla ilgili tedavi sürecinin devam ettiğini söylüyor.

Almanya'dan gelen Şahin, senaryoya göre tekrar Almanya'ya dönüyor. 

Dizi senaryosundaki bu değişiklik Oyuncu Ceyhun Fersoy'un rahatsızlığı nedeniyle dizinin birkaç bölümünde yer almayacağı yorumlarına neden oldu. 

Şahin yani Ceyhun Fersoy en son Instagram hesabından yaptığı açıklamada dizdi şu anda neden olmadığını aslında açıklamıştı. 

Fersoy, kendisinin de içinde bulunduğu Suit isimli tiyatro ekibinin Türkiye turnesine çıktığını söyledi.

Ekibin şu anda Karadeniz turuna çıktığını ifade eden Fersoy, turun devam edeceğini belirtti.

CEYHUN FERSOY KİMDİR?

Ceyhun Fersoy 10 Nisan 1982 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. İlk, orta ve lise eğitimini İsviçre, Fransa ve İstanbul'da (Burak Bora Anadolu Lisesi) tamamladı. Eğitimini 2000-2001 yıllarında TÜRVAK Sinema Televizyon Eğitim Merkezi Yapım Yönetim Bölümünde sürdüren Fersoy, eğitimine 2005-2006 yıllarında Müjdat Gezen Sanat Merkezi ActorStudio'da devam etti. 2005 yılında BKM Atölye çalışmalarına katılan genç oyuncu, rol aldığı BKM yapımı 'Bir Demet Tiyatro' dizisindeki performansıyla beğeni topladı. Bir Demet Tiyatro'nun yanı sıra Ana Kuzusu, Kurtlar Vadisi, İki Aile dizileri ile Neşeli Gençlik filminde ve Çocuklar Duymasın'da rol aldı.

Ünlü oyuncu, fenomen dizi Seksenler'de oynamaktadır. Ayrıca Şoray Uzun'la beraber 2012 Avrupa Kupası maçları sırasında TRT 1'de Saha Dışı isimli komedi programını hazırlayıp sunmuştur. Seksenler dizisinden rol arkadaşı Begüm Öner ile evlenmiştir.


 

Yorumlar