Seksenler dizisi bitti mi, neden yok?

Seksenler neden yok, bitti mi, final mi yaptı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman saat kaçta yayınlanacak, TRT 1 Yayın Akışı? Seksenler bu yıl yeni sezonuyla bir kez daha TRT 1'de başlamış, aynı heyecan ve ilgiyle takip edilmeye devam etmişti; peki dizi bitti mi neden yayınlanmıyor?

Google Haberlere Abone ol
Seksenler dizisi bitti mi, neden yok?

Seksenler neden yok, bitti mi, final mi yaptı, yayından kaldırıldı mı, ne zaman saat kaçta yayınlanacak, soruları TRT 1'in yayın akışında Seksenler dizisinin yeni bölümünü göremeyen daha doğrusu diziyi göremeyen izleyiciler tarafından merakla soruluyor ve cevabı merak ediliyor. Evet maalesef Seksenler dizisi bitti onun yerine yeni bir dizi geliyor.

Ahmeti, Rukiyesi, Çağatayı, Bekçi Bekiri, Komiser Rızası, Çaycı Mesutu, Pastacı Samisiyle tam bir mahalle kültürünü yasıtan Seksenler dizisi üzerinden yıllar geçmesine karşın hala büyük bir zevkle izleniyordu. 

Son bölümde dönemin lise hayatının, iş dünyasının, esnafının, gurbetçilerinin, teknolojik gelişmelerinin, Avrupa'nın çoktan tanıştığı ancak Türkiye'nin yeni yeni görmeye başladığı teknolojik aletlerin yer verildiği bölümler öne çıkmıştı. 

Ahmet ve Çağatay'ın büyüyüp çoluk çocuğa karıştığı, şu anki gençlik ile Seksenler dönemindeki gençliğin sık sık karşılaştırıldığı sahneler de araya serpilmişti. 

Hafta içi her gün akşam saatlerinde evlerimize misafir olan Seksenler dizisi son birkaç gündür yok. Peki, Seksenler neden final yapıyor, bitiyor mu?

Seksenler neden yok, bitti mi, final mi yaptı, ne zaman saat kaçta yayınlanacak?
Seksenler neden yok, bitti mi, final mi yaptı, ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

 

TRT 1 dizisi 'Seksenler', yeni sezonuyla her akşam saat 17.00'de izleyiciyle buluşuyordu. 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık'ın da bu sezon diziye geri dönmesiyle tekrar eski heyecanlı günlerine dönen dizi ilgiyle takip ediliyordu.

'Seksenler', yeni sezonuyla hafta içi her akşam TRT 1’de ekranlara geliyordu. Diziye katılan oyuncular arasında Zeynep Demirel ve Reha Özcan gibi popüler isimler yer alıyordu. Ayrıca 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık da yapıma geri dönmüştü.

Seksenler neden yok, bitti mi, ne zaman saat kaçta yayınlanacak?
Seksenler neden yok, bitti mi, ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

 

2009 Miss Belçika Güzeli olan Zeynep Demirel, 'Seksenler' ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak katılmıştı. Hikâye gereği uzun zaman önce Belçika’ya giden Çağatay, bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönmüştü.

Belçika’da herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber Rukiye’nin karşısına çıkmıştı.

Seksenler neden yok, bitti mi, final mi yaptı, ne zaman saat kaçta yayınlanacak?
Seksenler neden yok, bitti mi, final mi yaptı, ne zaman saat kaçta yayınlanacak?

 

Reha Özcan da 'Seksenler' kadrosuna edebiyat öğretmeni olarak katılmıştı.

Bu dönem ayrıca diziye mahallenin lisesi ve oradaki öğrenciler de dahil olmuştu. 

Dizinin başrol oyuncularından Rasim Öztekin'in vefatından sonra bir dönem biraz da olsa hüzünle izlenen dizi sonraki dönemlerde tekrar eski neşeli günlerine döndü. 

Dizi Ramazan ayının başlamasıyla birlikte TRT 1 yayın akışından çıkarıldmıştı.

Peki, neden çıkarıldı?

Seksenler dizisinin final mi yapıyor?

Gelen son kulis bilgilerine göre TRT 1, birçok karakteri ayrılan, ölen veya diziden bir şekilde çıkan dizinin artık bitirilmesine karar verdi.

TRT 1'in aile dizilerine yenileri eklenmeye devam edecek.

Seksenler dizisinin yapımcısı Birol Güven, biten projenin yerine yenisi için çalışıyor.

TRT 1'de yayınlanması beklenen yeni dizinin adı ise "Mükemmel Eşleşme" olacak. 

MÜKEMMEL EŞLEŞME KONUSU VE OYUNCULARI

Yapımcı ve senarist Birol Güven Trt 1 ekranlarında yayınlanacak Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosunu açıkladı. Mükemmel Eşleşme oyuncuları Ahmet Kayakesen, Gizem Sevim, Ayşegül Günay, Asuman Dabak, Volkan Severcan ve Ayhan Taş olacak. Mükemmel Eşleşme yönetmeni ise ünlü yönetmen Emre Kavuk olacak.

Mükemmel Eşleşme Konusu: Mükemmel Eşleşme dizisinde anneleri tarafından tanıştırıla iki gencin evlendikten sonra bir birlerine deliler gibi aşık olmalarını ve mutlu bir aile kurmalarını anlatacak. Mükemmel Eşleşme dizisinde  senarist Birol Güven Evlilik aşkı bitirmez, başlatır diyecek.

Ahmet Kayakesen

Mükemmel Eşleşme erkek başrol oyuncusu olan Ahmet Kayakesen 1988 İzmir doğumludur ve 34 yaşındadır. Son dönemde Yasak Elma ve Nasıl Fenomen dizilerinde  yer alan Ahmet Kayakesen özellikle Hercai dizisine de sonradan dahil olarak fark yaratmıştır. 184 cm boyunda ve 72 kilo ağırlığında olan Ahmet Kayakesen Burcu Binici’nin sevgilisidir.

Gizem Sevim

Gizem Sevim İcon Talent’in oyuncusudur. Temel Oyunculuk Eğitimi alan Gizem Sevim ilk oyunculuk deneyimini Mükemmel Eşleşme dizisi ile yaşayacaktır. Gizem Sevim Mükemmel Eşleşme Oyuncu kadrosunda başrolde yer alacaktır.

Ayşegül Günay

Ayşegül Günay 1969 Eskişehir doğumludur ve 53 yaşındadır. Eskişehir Anadolu Üniversitesinde Tiyatro eğitimi alan Ayşegül Günay Lale Devri ve Asla Vazgeçmem dizileri ile tanınmıştır. Son olarak Bir Mucize olsun ve Kuruluş Osman dizilerinde yer alan Ayşegül Günay Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosunda da yer alacak.

Asuman Dabak

Asuman Dabak Mükemmel Eşleşme başrol oyuncularından biri oldu. 1 Şubat 1970 Akhisar doğumlu olan Asuman Dabak  son olarak İçimizden Biri, Ege’nin Hamsisi ve Tutunamayanlar dizilerinde yer almıştır.

Volkan Severcan

Volkan Severcan Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Selami karakteri ile tanınmıştır. 28 Ağustos 1966 da İzmir’de dünyaya gelen Volkan Severcan 56 yaşındadır. Volkan Severcan oyunculuğun yanında seslendirmen olarak da görev almaktadır. Uzun süredir ekranlarda yer almayan Volkan Severcan Mükemmel Eşleşme Oyuncuları arasında yer alacak.

Ayhan Taş

Ayhan Taş 25 Haziran 1971 Adana doğumludur ve 51 yaşının içindedir. Tiyatro kariyerinden sonra İşler Güçler ve Kardeş Payı dizilerinde yer alan Ayhan Taş son olarak Babam Çok Değişti dizisinde ve Mahşer-i cümbüş komedi programında yer almıştır. Ayhan Taş Mükemmel Eşleşme oyuncu kadrosunda dizisinin komedi ayağında yer alacak.

Eylül Öztürk

Son olarak Hey Anne isimli programda sunuculuk yapan Eylül Öztürk 4 Haziran 1986 Balıkesir doğumludur ve 36 yaşındadır. Eylül Öztürk Vine fenomeni olarak tanınır. Eylül Öztürk 2017 yılında Barış Kenan Özkan ile evlenmiştir.

Cem Zeynel Kılıç

Benim Tatlı Yalanım dizisinde önemli bir çıkış yakalayan Cem Zeynel Kılıç 27 Nisan 1978 Erzincan doğumludur ve 44 yaşındadır. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro mezunu olan Cem Zeynel Kılıç  İstanbul Devlet Tiyatrosunda görevlidir.  Cem Zeynel Kılıç son dönemde Dalgalar ve İzler filminde Bartu ve Ben ve Masum isimli internet dizilerinde yer almıştır.

Ayşen Sezerel

Ayşen Sezerel son olarak Hayaller ve Hayatlar, Kulüp, Zalim İstanbul ve Baraj dizilerinde yer alan Ayşen Sezerel 07 Ağustos 1966 doğumludur ve 56 yaşındadır. Mükemmel Eşleşme Oyuncularından olan Ayşen Sezerel dizide bir anneye hayat verecek

Onlardan bir diğeri ise Balkan Ninnisi olacak; ancak onun henüz tarihi belli olmadı.

Seksenler oyuncuları kimler, yeni gelen oyuncuları, eskiler ve çıkanlar kimler? İşte Seksenler dizisinde gelenler ve gidenler: 


 

 

Yorumlar