Seksenler Amelie Zeynep Demirel kim, kaç yaşında, eşi kim, kimin eşi, estetiksiz hali?

Seksenler Amelie Zeynep Demirel kim, kaç yaşında, eşi kim, kimin eşi, estetiksiz hali? Seksenler dizisine yeni bir isim daha katıldı. Katılan bu yeni oyuncunun özelliği ise ilk oyunculuk deneyimini Seksenler'de yaşıyor olmasıdır.

Google Haberlere Abone ol
Seksenler Amelie Zeynep Demirel kim, kaç yaşında?

Seksenler Amelie Zeynep Demirel kim, kaç yaşında, eşi kim, kimin eşi, estetiksiz hali var mı, nerelidir, gerçek adı nedir? Fenomen dizi Seksenler yenilenerek yoluna devam ediyor. Yayınlandığı ilk bölüm itibariyle büyük beğeniyle takip edilen Seksenler, hafta içi her akşam seyircisini yıllar öncesine götürmeyi başarıyor. Dizi bütün bölümleriyle seyircisini hiçbir şekilde sıkmadan aynı ilgiyi toplayabiliyor. Verilen kısa aradan sonra dizi yeni sezonla tekrar seyircinin karşısına çıktı. Bu kez eski oyunculardan bazılarının dönüşü ve yeni oyuncuların da gelişiyle daha farklı bir konseptle ilerleyecek. Seksenler Amelie Zeynep Demirel kim, kaç yaşında, eşi kim, kimin eşi, estetiksiz hali var mı?

Seksenler Amelie kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Türk mü yabancı mı
Seksenler Amelie kimdir, nerelidir, kaç yaşında, Türk mü yabancı mı

 

Yeni dizide farklı olan ve heyecanla karşılanan gelişmelerden biri de Çağatay'ın geri dönüşü oldu. Çağatay ve yurt dışında evlilik yaparak geldiği Amelie detayı var. Amelie ile Çağatay'ın evliliği, onlar döndükten sonra öğreniliyor. Bu durum başta Ahmet ve anneleri Rukiye hanım olmak üzere herkesi şaşırtıyor ve tepkilere neden oluyor. 

Amelie'nin en önemli özelliği ise aşırı derecede sempatik ve becerikli olmasıdır. Kısa süre içerisinde bütün ailenin sempatisini kazanan Amelie, yabancı gelin sendromu yaşayan Rukiye annenin önyargılarını kırmayı bir nebze de olsa başarıyor.

Seksenler Ameli kimdir
Seksenler Amelie karakterini canlendiran Zeynep Demirel

 

TRT 1’in samimi hikayeleri ve usta oyuncu kadrosuyla sekiz sezondur ekranlara gelen sevilen dizisi Seksenler’in oyuncu kadrosuna Zeynep Demirel dahil oldu.

2009 yılında Belçika güzel seçilen Zeynep Demirel, eğitimini sinema televizyon alanında yaptı.

Nasıl bir karakterle izleyici karşısına çıkacağı merak uyandıran Demirel, İlk oyunculuk deneyimini Seksenler dizisinde yapacak.

Oynayacağı karaktere çok sıkı bir şekilde hazırlanan Zeynep Demirel,Seksenler’i yakından takip ettiğini ve TRT 1 ekranlarında üsta oyuncularla birlikte kamera karşısına geçeceği için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Zeynep Bugay kimdir, nerelidir?
Zeynep Demirel

 

Dizinin senarist ve yapımcısı Birol Güven ise Zeynep Demirel’in oynayacağı rol hakkında bilgi vermezken ‘Seksenler’in yenilenerek yoluna devam edeceğini, Zeynep’in ve diziye yeni katılacak olan yeni oyuncu arkadaşların diziye çok şeyler katacağını ekledi.

Sevilen dizinin yaz sezonu hazırlıkları devam ederken, Zeynep Demirel’in dizide Ameli veya Amelie rolüyle yer almaya başladı.

Senaryoya göre Amelie, uzun yıllardır Hollanda'da kalan Çağatay ile evlenmiş ve sonrasında ikisi birlikte Türkiye'ye dönüş yapmışlar. 

Çağatay ile Amelie'nin evlilik haberinin yayılması ise yine tartışmalı bir şekilde oluyor. Haberi en son annesi öğreniyor. 

Seksenler Ameli (Amelie) kimdir, nerelidir, kaç yaşında? Yeni oyuncu
Amelie ve Çağatay, yurt dışında evlendikten sonra Türkiye'ye dönmüş, herkes bir şaşkın.

 

Peki, Seksenler Amelie karakterini kim canlandırıyor? Seksenler dizisinde Amelie karakterini canlandıran isim Zeynep Demirel'dir. 

Peki, Zeynep Demirel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ZEYNEP DEMİREL KİMDİR?

Seksenler dizisinde Amelie karakterini canlandıran Zeynep Demirel Fenerbahçe'nin eski kalecisi Volkan Demirel ile evlenmeden önceki adı Zeynep Kübra Sever'di.

Zeynep Demirel, 9 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da doğdu. 

Seksenler Ameli (Amelie) kimdir? Yeni oyuncu
Zeynep Demirel ve eşi Volkan Demirel

 

Boyu 1.78 boyunda ve 55 kilodur.

2009 yılında Belçika'da katıldığı ''Miss Universal'' yarışmasında 15. olan Zeynep Demirel, mankenliğin yanı sıra kısa süreli oyunculuk da yaptı.

Seksenler Ameli (Amelie) kimdir? Yeni oyuncu
Seksenler Amelie (Zeynep Demirel)

 

2010 yılında Fenerbahçeli file bekçisi Volkan Demirel ile evlenen Zeynep Demirel'in bu evliliğinden Yade ve Yeda isimlerinde iki çocuğu vardır.

Bir dönem Belçika güzellik kraliçesi seçilen Zeynep Sever, çocuk doğurduktan sonra mankenliğe ara verdi. Çocuklarının büyümesiyle iş hayatına geri dönen ünlü güzel, Seksenler dizisinde canlandırdığı Amelie karakteriyle ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor.

Amelie yeni sezonda en çok dikkat çeken karakterler arasında yer almaya başladı. Özellikle de Fehmi Babanın oluşturduğu boşluğu hatırlatmayacak derecede ev ahalisine neşe getirmiş durumda. 


 

Yorumlar