Şehmus Özdemir kimdir? Ares Özdemir kimdir?

Şehmus Özdemir kimdir? Ares Özdemir kimdir? sorularının yanıtı reklam anlaşması için çağrıldıktan sonra öldüresiye dövülen ve girdiği bitkisel hayat sonucunda hayatını kaybeden Şehmus Özdemir'i merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Şehmus Özdemir kimdir? Ares Özdemir kimdir?

Şehmus Özdemir kimdir? Ares Özdemir kimdir? sorularının yanıtı reklam anlaşması için Diyarbakır'dan Antalya'ya çağrıldıktan sonra öldüresiye dövülen Şehmus Özdemir'i merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Antalya'da 14 yaşındaki kızını taciz ettiğini iddia eden baba ve oğlu tarafından öldüresiye dövülen sosyal medya fenomeni ‘Ares Özdemir’ hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırıldıktan sonra bitkisel hayata giren Ares'in kalbi iki gün dayanabildi.

ARES ÖZDEMİR KİMDİR?

Asıl adı Şehmuz Özdemir, olan sosyal medya fenomeni Ares, takma adını kullanıyordu.

Özdemir'in ölümüne neden olan baba V.E. kaçtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanmıştı. Polisteki ifadesinde, kızını mesajla taciz ettiği gerekçesiyle Özdemir'i dövdüklerini söyleyen V.E. ile oğlu tutuklandı. 

Ares Özdemir’in annesi polis verdiği ifadede oğlunun gün içerisinde kendisini aradığını belirterek, “Reklam filmi çekmek için bir ajans beni çağırdı. Bugün buluşacağız ve sözleşme imzalayacağız” dediğini söyledi.

Popüler sosyal medya uygulaması TikTok fenomeni Şehmus Özdemir 18 yaşındaydı. Ares, bugün Diyarbakır Yeniay Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Yorumlar