Sefirin Kızı Melek kimdir?

Sefirin Kızı dizisinde Melek karakterini canlandıran minik oyuncu kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İşte Melek hakkında merak edilenler:

Google Haberlere Abone ol
Sefirin Kızı Melek kimdir?

Başrollerinde Engin Akyürek (Sancar Efeoğlu), Neslihan Atagül (Nare Çelebi) ve Uraz Kaygılaroğlu (Gediz Işıklı) 'nun oynadığı Sefirin Kızı dizisinin bir de minik başrol karakteri var. Onun da adı Melek. Melek, Sancar Efe ile Nare'nin minik kızlarıdır. Paylaşılamayan her şeyin gidişatını değiştiren minik Melek, oynadığı karakterin hakkını veriyor. Peki, Sefirin Kızı Melek kimdir?

Sefirin Kızı dizisinin küçük yıldızı Beren Gençalp gösterdiği performansı, sevimli tavırları ve oyunculuk yeteneğiyle izleyiciden tam not alıyor. Küçük yıldızın hayat hikayesi ve yaşı gibi detaylar merak ediliyor. Nare çelebi ve Sancar Efeoğlu’nun kızları rolünde filmde tüm dikkatlerin üzerinde toplandığı Sefirin Kızı Melek kaç yaşında? 

Melek karakteriyle izleyenleri kendisine hayran bırakan oyuncu Beren Gençalp, 11 Kasım 2011 tarihinde İzmir’de doğdu.

Oyunculuk ajansına kayıt olarak Sefirin Kızı seçmelerine katılan sevimli yıldız Beren Gençalp, Melek rolüne en uygun oyuncu olduğu düşünülerek Sefirin Kızı oyuncu kadrosuna dahil edildi. Daha önce oyunculuk deneyimi bulunmayan Beren Gençalp, bu sezon büyük beğeniyle izlenen Sefirin Kızı dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşıyor.

Milas Cumhuriyet İlköğretim Okulu 2. Sınıf öğrencisi olan Beren Gençalp (Melek), dizide gösterdiği performansıyla Sefirin Kızı izleyenlerinin gönlünü fethediyor.

Dizide, Nare ile Sancar’ın sekiz yaşındaki kızları, Melek… Annesinin yaşadığı tüm acıları görerek büyüdü, erkenden büyüdü Melek!.. Nare tarafından çok olgun, çok güçlü yetiştirildi ama annesini bu dünyada tek başına bırakan babasını, her zaman merak etti. Melek annesi gibi bir savaşçı, babası gibi bir Efe olma yolunda ilerliyor. 

Yorumlar