Sefirin Kızı son bölüm izle - Sefirin Kızı 36. Bölüm Full Tek Parça

Sefirin Kızı son bölüm veya 36. Bölüm 18 Ocak Pazartesi akşamı hayranlarının karşısına çıkıyor. Dizinin yeni bölümlerinde Nare ile Sancar Efe'nin yılan hikayesine dönüşen hikayelerinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

Google Haberlere Abone ol

Sefirin Kızı son bölüm ya da 36. Bölüm 18 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 20.00 itibariyle Star TV ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Sefirin Kızı son bölümde neler oldu? Sefriin Kızı son bölüm canlı izlemek isteyenler haberin en altındaki linki takip edebilirler. Dizinin full tek parça haline ait link ise daha sonra eklenecektir. 

SON BÖLÜM FOTOĞRAFLARI

GEÇEN BÖLÜMDEN AKILDA KALAN

SEFİRİN KIZI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gariban bir yarıcının oğlu olan Sancar ile bir büyükelçinin kızı olan Nare'nin aşk hikayesini konu alan dizi, ikili arasında çocukluktan başlayan aşkı en başından beri konu alır. 

Nare'ye aşık olan Sancar, yıllarca sevdiğini bekler. İkili birbirlerine olan aşklarını tüm engellere rağmen yaşatırlar. Ve Nare bir gün Sancar'a kaçar. Tam kavuşacakları gece Nare ortadan kaybolur. 

Bu durum için bir çok efsane uydurulur. Kimisi Nare'nin denize düştüğünü kimisi Avrupa'ya kaçtığını söyler. Bir türkücü ise ikili için bir türkü yakar ve Seferin Kızı alaca kuş oldu der. 

Sefirin Kızı ortadan kaybolduktan tam dokuz yıl sonra tam Sancar'ın umudunu kestiği anda ortaya çıkar. Bir düğün gecesi kaybolan Nare yine bir düğün gecesi, yani Sancar'ın düğününün olduğu gece ortaya çıkar. Üstelik yanında bir kız çocuğuyla.

SEFİRİN KIZI CANLI İZLE

Kaynak: sonhaberler.com

Yorumlar

Yarın sabah saat önce Sabah olmasa bende olmam ama seferin kızı olur
feruza memnunum
arkadaş gurubu en güzel bölümleri bekliyorum
arkadaşlar gurubu devamını çok istiyoruz hemen çekilsin filmi