Rafet Koroğlu kimdir, gerçekte Koroğlu ailesi kim, hangi aile?

Rafet Koroğlu gerçekte hangi ailenin reisi olduğu sorusu Camdaki Kız dizisini izleyen seyircinin son dönemlerde merakla sorduğu bir sorudur. Gerçek hayattan esinlenerek kurgulanan dizideki Koroğlu ailesinin Türkiye'nin ünlü ailelerinden biri olduğu belirtiliyor.

Google Haberlere Abone ol
Rafet Koroğlu kim, Koroğlu ailesi gerçekte kim?

Rafet Koroğlu, Koroğlu ailesi gerçekte kim, hangi iş adamı veya babası Rafet Koroğlu gerçek hayatta kimdir, öyle biri var mı gerçekten? Camdaki Kız dizisinde yer alan ana karakterlerden biri de iş adamı Rafet Koroğlu'dur. Disiplinli, tutumlu, kurallara bağlı bir hayatı yaşayan ve çevresindekilere de yaşatmaya çalışan Rafet Koroğlu'nun bu hayattaki en büyük talihsizliği ise oğlu Safet Koroğlu'dur. Peki, Koroğlu ailesi gerçekte kimRafet Koroğlu gerçekte kim, hangi iş adamı, gerçekten de böyle bir iş adamı var mı?

RAFET KOROĞLU KİM, KOROĞLU AİLESİ KİMDİR?

"Camdaki Kız" dizisinin ana konusunu oluşturan unsurlardan biri de Koroğlu ailesidir. "Nalan"ın gelin gittiği aile olan bu ailenin Türkiye'nin ünlü isimlerinden biri olduğu belirtiliyor. 

Rafet Koroğlu gerçekte kim? Sedat Koroğlu kim?
Romanda ve dizinin senaryosuna göre Rafet Koroğlu, ülkenin önde gelen iş adamlarından biridir.

 

Sorular son günlerde Kanal D'de yayınlanmaya başlanan Camdaki Kız dizisini izleyenler tarafından yeni yeni sorulmaya başlarken; aynı isimli romanı okuyanlar ise uzun süredir soruyor. 

Camdaki Kız romanında yer karakterlerin hemen hemen tamamı gerçek hayattan alınmıştır. 

Nalan, Sedat, Rafet, Sedat ile Nalan'ın eveyenleri birebir gerçek hayatta yaşamış insanlardır. 

Rafet Koroğlu gerçekte kim, hangi iş adamı,
Rafet Koroğlu gerçekte kim, hangi iş adamı?

 

Hikayenin alındığı Camdaki Kız romanını okuyanlar gözyaşlarını tutamıyor. Romanının baş karakteri Nalan, sadece Türkiye'de değil dünyanın hiçbir yerinde izine az rastlanan ya da hiç rastlanmayan bir hikayenin kurbanıdır. 

Annesi ve babası olarak bilinen kişiler aslında değiller. Nalan, bir tecavüz sonucu ya da başka deyimiyle bir kaza sonucu dünyaya gelmiş bir kişiliktir. Ancak o bunu hiçbir zaman bilmiyor. İşin en korkunç tarafı ise onu babası ile annesinin kimliğidir. 

Peki, romanda adı geçen Rafer Koroğlu, Sedat Koroğlu isimleri de gerçek isimler mi?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanlarında kullandığı isimler gerçek kişilere takılmış takma isimlerdir. Sizler de takdir edersiniz ki psikologa hayatını anlatan insanların mahremiyetini onların gerçek isimlerini vererek kitaplarda ve dizilerde paylaşmak hem etik hem de doğru olmazdı. 

Özetle; hikaye gerçek, karakterler gerçek ancak isimler değiştirilmiş. 

Sedat Koroğlu'nu kim canlandırıyor? 

Camdaki Kız dizisinde Sedat Koroğlu karakterini canlandıran oyuncu dizi severlerin yakından tanıdığı bir isimdir. En son TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Can karakterini canlandırmıştı. Hatta Can'ın partneri de Boncuk karakteri şu anda Nalan karakterini canlandırıyor. 

Sedat Koroğlu'nu Feyyaz Şerifoğlu canlandırıyor. Peki, Feyyaz Şerifoğlu kimdir? 

FEYYAZ ŞERİFOĞLU KİMDİR?

Feyyaz Şerifoğlu, 1991 yılında Rize ilimizde dünyaya geldi. 

İlk olarak TV8'de yayınlanan ses yarışması O Ses Türkiye ile ismini duyurdu.

Yarışmada "Gidene" isimli şarkıyı seslendirerek dikkatleri üzerine çekmişti. 

Son olarak ise Kırmızı Oda dizisinde Almanya'da yaşayan bir ailenin genç çocuğunu canlandırıyordu. Daha doğrusu partner karakteri olan Burcu'nun hayalinde yarattığı bir karakteri canlandırıyordu.  


 

Yorumlar

Oyuncular Hayranliyim sizi Oyuncu musunuz Hangi dizide oynuyor Sun Dizide beğendim