Sarhoş Junker Ruanda 'First Lady'sini ateşe verecekti

Törenlere ve toplantılara sarhoş çıktığı bilinen AB Komisyonu Başkanı Junker, Ruanda'da aynı şekilde bir törene çıktı. Ancak bu kez neredeyse Ruanda 'first lady'sini yakacaktı.

Google Haberlere Abone ol
Sarhoş Junker Ruanda 'First Lady'sini ateşe verecekti

Törenlere ve toplantılara sarhoş çıktığı herkes tarafından bilinen Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker yine çok konuşulacak bir harekete imza attı. 

Junker, Ruanda soykırımını anma gününde düzenlenen törene katıldı. Törende katliamda hayatını kaybedenlerin anısına meşale yakma ritüeli düzenlendi.

Ancak, meşale değişimi sırasında Junker'ın bir anlık hatası felakete neden oluyordu. Meşalesini vermeye çalışan Junker, yan taraftaki Ruanda First Laydi'sini ateş veriyordu. Junker'in hamlesini son anda başka bir görevli önlerken, First Lady ateşten kaçtı.

Geçtiğimiz aylarda Mısır'daki AB-Arap birliği zirvesinde konuşan Junker'ın telefonu, konuşma yaptığı sırada çalmaya başladı. Junker, salona dönerek 'Beklenen şüpheli eşim' demiş ve salondakileri güldürmüştü. 2017 yılındaki bir başka konuşması esnasında da telefonu çalan Junker, 'Pardon eşim arıyor, hayır Merkel'miş' diyerek herkesi güldürmüştü.

Yorumlar