YouTube Hizmet Şartları'nda değişiklik

Dünyanın en büyük video izleme platformu YouTube, hizmet şartlarında değişikliğe gitti. YouTube'dan yapılan açıklamada hizmet şartlarında yapılan değişiklikler ilan edildi. İşte Youtube Hizmet Şartları...

Google Haberlere Abone ol
YouTube Hizmet Şartları'nda değişiklik

Youtube hizmet şartlarında yeni değişikliklere gitti. Buna göre bazı güncellemeler yapıldı.

Konuyla ilgili YouTube'dan yapılan açıklamada, hizmet şartlarında değişiklik olduğu ancak bunun Google Gizlilik Politikası'nda bir değişikliğe yol açmadığını duyurdu. 

İşte YouTube'dan yapılan açıklama: 

Kolay anlaşılabilirliği ve şeffaflığı artırma amacıyla Hizmet Şartlarımızı ("Şartlar") güncelliyoruz. Bu güncelleme Google Gizlilik Politikası'nda değişikliğe yol açmadığı gibi, verilerinizi toplama ve işleme şeklimizde de bir farklılık yaratmayacaktır.

Temel değişikliklerin özetine göz atabilirsiniz ancak genel hatlarıyla şu değişiklikleri yaptık:

Şartlar, daha net ve anlaşılabilir hâle getirildi. Ayrıca, YouTube'da gezinmenize ve politikalarımızı daha kolay anlamanıza yardımcı olacak faydalı bağlantılar eklendi.

Ürün güncellemeleri veya Şartlar'a gelecekte yapılacak güncellemeler gibi sizi etkileyebilecek değişiklikler hakkında bilgi vereceğimize dair taahhütlerin kapsamını genişlettik.

Günümüzde YouTube'un işleyişi ile Şartlar arasında daha iyi bir uyum sağladık.

Yeni Şartlar, 10 Aralık 2019'da geçerlilik kazanacak. Lütfen güncellenen Şartlar'ıdikkatle okuyun. Dilerseniz Yardım Merkezi'nden ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz.

Çocuğunuzun YouTube Kids'i kullanmasına izin vermeniz durumunda, Şartlar'ı çocuğunuzun adına kabul etmiş olacağınızı unutmayın.

Dilediğiniz zaman Google Hesabınızı ziyaret ederek gizlilik ayarlarınızı gözden geçirebileceğinizi ve verilerinizin nasıl kullanıldığını yönetebilirsiniz.

YouTube topluluğunun bir parçası olduğunuz için teşekkür ederiz!

Yorumlar