Samsung Galaxy Z Fold 2 özellikleri ve fiyatı

Samsung yeni akıllı telefonunu tanıttı. Samsung Galaxy Z Fold 2 özellikleri ve fiyatı ne kadar?

Google Haberlere Abone ol
Samsung Galaxy Z Fold 2 özellikleri ve fiyatı

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, bugün uzun süredir beklenen yeni akıllı telefonu Galaxy Z Fold 2'yi tüm ayrıntılarıyla tanıtıldı.

Samsung'un yeni ekranı katlanabilen telefonu Galaxy Z Fold 2, gerçekten de ekranı katlanabilen bir telefonun sınırlarını gözler önüne seriyor. 6.33 inç AMOLED ekran kullanan telefon, 2260x816 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor. Modelin içindeki ana katlanabilen ekranın büyüklüğü ise 7.7 inç ve 2208x1768 piksel ekran çözünürlüğü sunuyor.

Oldukça şık bir tasarıma sahip olan ürün, kamera tarafında da hayli iddialı. Galaxy Z Fold 2'nin arka yüzünde 64 megapiksel F1.8 diyafram değerinde ana kamera, 12 megapiksel F2.4 diyafram değerinde 2x telefoto kamera ve 16 megapiksel F2.2 diyafram değerinde ultra geniş açılı sensör olmak üzere üçlü bir kamera kurulumu dikkat çekiyor.

Telefonun ön yüzünde ise 10 MP çözünürlüğünde görüntü alabilen bir selfie kamera yer alıyor ve selfie fotoğraf çekimi oldukça başarılı.

Batarya kısmına geldiğimizde de telefonun iddialı olduğu söylenebilir. Galaxy Z Fold 2, 4356 mAh kapasiteli bataryadan enerjisini alıyor. Kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı şekilde de 15W hızlı şarj teknolojisine sahip olan ürünü şarj ederken çok vakit kaybetmiyorsunuz.

Telefon, aynı zamanda donanım olarak da güçlü bileşenlerden oluşuyor. Qualcomm'un en iyi işlemcisi olarak bilinen Snapdragon 865 Plus'tan gücünü alan telefonda 12 GB RAM ve 512 GB dahili hafıza yer alıyor. Yani depolama kapasitesi konusunda da kullanıcılar sıkıntı çekmeyecek gibi görünüyor.

'İŞ ORTAKLARIMIZLA ELİMİZİ DAHA DA GÜÇLENDİRDİK'

Yeni telefonla ilgili açıklama yapan Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh şu sözleri kaydetti:

“Yeni nesil mobil cihazlar geliştirmek adına çıktığımız yolculuğumuz, özgünlük ve yeniliklerle dolu. Samsung Galaxy Z Fold2’yi piyasaya sürerken bir yandan donanımda anlamlı iyileştirmeler yapabilmek için kullanıcılardan gelen geri bildirimlere kulak verdik, diğer yandan kullanıcı deneyimini artırabilmek için yenilikler ortaya koyduk. Google ve Microsoft ile yaptığımız sektörde öncü iş ortaklıklarımız elimizi daha da güçlendirirken, mobil cihaz deneyiminin imkânlarını yeniden şekillendiriyor ve yeniden tanımlıyoruz.” 

'CESUR TASARIM İLE GELİŞMİŞ MÜHENDİSLİK BİR ARADA'

Samsung Electronics Türkiye Başkanı DaeHyun Kim ise açıklamasında şunları söyledi: “İçinde bulunduğumuz dönem, insanların yaşamına yeni dinamikler getiriyor. Mobil cihazların gerçek değeri artık insanlar tarafından daha fazla anlaşılmaya başlandı. Teknoloji endüstrisinin liderleri olarak, toplumun ilerlemeye devam etmesine yardımcı olma konusunda özel bir sorumluluğumuz var. Birçok insan, onlara yeni iletişim yolları ve yeni çalışma yolları sunacağımız konusunda bize güveniyor. Samsung olarak, bu beklentilere bir yanıt olacak şekilde en cesur tasarımı gelişmiş mühendislik ile birleştiren en yeni katlanabilir cihazı Galaxy Z Fold2'yi de bu kapsamda geliştirdik.”

EN YENİ GÜNCELLEMELER ANINDA TELEFONDA

Galaxy Z Fold2 kullanıcıları, üç yıl boyunca Android işletim sistemi (OS) güncellemelerinden faydalanarak en iyi mobil deneyimlerden yararlanabilecek.

İŞTE FİYATI

Galaxy Z Fold2, Mystic Black ve Mystic Bronze renk seçeneklerine sahip Galaxy Z Fold2’nin Türkiye’deki tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dâhil 19.999 TL olacak.

1 EKİM'E KADAR ÖN SİPARİŞ VERENLERE GALAXY BUDS LIVE BEDAVA 

Samsung’un mobil cihaz dünyasında yeni bir kategori oluşturan, katlanabilir serisinin yeni nesil cihazı Samsung Galaxy Z Fold2’yi 2 Eylül – 1 Ekim arasında ön sipariş ile satın alacaklara Galaxy Buds Live hediye edilecek.

Hediye fırsatı kampanyaya katılan Samsung bayiler ve diğer 3. taraf fizik satış noktaları ile 3. taraf online kanalların yanı sıra Samsung Online Mağaza (shop.samsung.com/tr) üzerinden satın alınacak Galaxy Z Fold2 cihazlar için geçerli olacak.

Yorumlar