Şampiyon güreşçiler anıt mezarda anıldı

- Türk Güreş Vakfı, eski şampiyon güreşçiler için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Şampiyonlar Anıt Mezarı'nda bir anma töreni düzenledi

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon güreşçiler anıt mezarda anıldı


ANKARA (AA) - Türk Güreş Vakfı, eski şampiyon güreşçiler için Karşıyaka Mezarlığı'ndaki Şampiyonlar Anıt Mezarı'nda anma töreni düzenledi.

Anma törenine vakıf genel başkanı Ahmet Ayık, eski bakanlardan Ali Şevki Erek ve Yücel Seçkiner, milli güreşçi Rıza Kayaalp, eski milli güreşçiler ve diğer davetliler katıldı.

Anma töreninde ilk olarak Yasin-i Şerif okundu ve ardından dualar edildi.

Törende bir konuşma yapan Türk Güreş Vakfı Genel Başkanı Ahmet Ayık, anıt mezarda yatan şampiyonlara ve yakınlarına başsağlığı dileğinde bulundu.

Bu sene Ankara'ya turnuva verilmediği için turnuvasız bir anma töreni yaptıklarına dikkati çeken Ayık, "Gelecek sene dünya şampiyonası ayarında bir turnuva düşünüyoruz. Anıt mezarda yatanlara ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Günümüzdeki şampiyonlardan Rıza Kayaalp'e de burada bulunduğu için teşekkürlerimi sunuyorum. Bütün şampiyonların anma gününde burada olmasını isterdim." diye konuştu.

Eski bakanlardan Yücel Seçkiner ve Ali Şevki Erek de anma töreninde, güreş camiasının kendilerinde ayrı bir yeri olduğunu dile getirdi.




Yorumlar