Şampiyon Son Bölüm Full Tek Parça

Şampiyon son bölüm 16 Temmuz 2020 Perşembe akşamı TRT 1 ekranlarında hayranlarının karşısına çıktı. Şampiyon full tek parça burada izlenebilir.

Google Haberlere Abone ol
Şampiyon Son Bölüm Full Tek Parça

Şampiyon son bölüm yani 30. Bölüm 16 Temmuz 2020 Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluştu. Fırat Bölükbaşı ile Zafer yeni bir serüvene hazırlanıyor. 

CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şampiyon 25. Bölüm 22 Mart 2020 Pazar akşamı saat 20.00 itirabiyle TRT 1 ekranlarında hayranlarıyla buluşuyor. Yaman Hoca'nın hayatını kaybettiği sahnelerin damgasını vurduğu Şampiyon son bölüm izleyenler duygusal anlar yaşayacak. Öte yandan son bölümde Yaman Hoca'nın geride bıraktığı vasiyeti ortaya çıktı. Vasiyet cenaze töreninin yapıldığı esnada fark edilir. 

Şampiyon dizisinin yeni bölümünde Elif'in gizli emelleri de ortaya çıkıyor. Elif'in Fırat ve Yaman Hoca'yı kullanarak Derviş'e karşı üstünlük sağlamak olduğunu fark eden Suna bu duruma karşı sessiz kalmayacaktır. 

Dizinin kötü adamlarından Tansel ise Zafer'e karşı kirli planlar içerisine girmektedir. 

Dizinin sorunlu isimlerinden Kerem ise bir an önce kendine gelerek dövüş sahnelerine çıkmak istemektedir. Suna ise buna izin vermemeye kararlıdır. 

Derviş'in paraları dizinin son bölümüne damgasını vuran bir başka konu olacak. Çünkü bu paraların etrafında çeşitli olaylar dönmektedir. 

Şampiyon Fırat ise Elif ile ilgili gerçeği eninde sonunda öğrenecek.

ŞAMPİYON 25. BÖLÜM FRAGMANI ŞÖYLE

ŞAMPİYON 25. BÖLÜM CANLI İZLE TRT 1

Şampiyon 23. Bölüm 8 Mart 2020 Pazar akşamı TRT1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Kerem'in başına gelenler herkesi dderinden üzerken Fırat ise kendini birden bire Stieger'in karşısında bulur. Maça çıkmaya hazırlanan Kafkas, maçın ülkesinde değil Berlin'de oynanacağını öğrenir. Rakibi ile karşı karşıya gelen Kafkas, hayatını sarsacak bir darbe alacaktır.

Şampiyon 17. Bölüm 19 Ocak 2020 Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında yeni gününde hayranlarının karşısına çıkıyor. Şampiyon yeni bölümde Fırat Bölükbaşı hesap sormak için kendi yöntemlerini kullanmaya karar veriyor. Kafes dövüşü yaptıranlara, Şahin'i kullananlara tek tek hesap soruyor. Öte yandan Derviş Aladağlı ise ölüm döşeğinde. 

Şampiyon 15. Bölümde Fırat, Derviş Aladağlı ile ilgili gerçeği öğreniyor. Derviş'in Güneş'in dedesi olduğunu öğrenen Fırat, bu sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte yeni bir hesaplaşma süreci başlatacaktır. Ancak öncesinde Güneş'i Suna'ya teslim eder. Derviş'in mekanından ayrılan Fırat, bir kez daha takip edilir. 

Öte yandan Derviş Aladağlı, Fırat'ın peşini bırakmayarak Suna'nın evine gider. Fırat'ın varisi olarak belirlediğini belirten Derviş Aladağlı onu kendi işlerinin başına geçirmeye kararlı olduğunu söyler. Zafer de bütün bu yaşananlara bir anlam vermek için Fırat ile konuşur. O da artık gerçeği öğrenmiş bulunuyor.  

Şampiyon son bölümde Yunan boksör Ratko ile ilgili de yeni gelişmeler yaşanıyor. Trafikte bir genci tartaklayan Rakto, basının gündeminde yer alıyor. Ülkede herkesin tepkisini çeken bu kendini bilmez boksöre birinin hesap sorması herkesin en büyük dileği haline gelmiş durumda. Bu kişinin ise Kafkas lakaplı Fırat olması herkesin temennisidir. Ancak Fırat ise oğlunu kurtarmak ya da Ratko'dan hesap sormak ikilemi arasında sıkışıp kalmış durumdadır. 

Şampiyon 9. Bölüm izleyenler yine hem duygulanacak hem de heyecanlanacak. Kafkas'ın kafes dövüşüne girmek için yaptığı bütün hazırlıklar şimdilik ertelenir. Yaman hocanın ezeli düşmanı Derviş Aladağlı'nın polis tarafından yakalanması ise böylece ertelenmiş olacak. Öte yandan Kerem, babasının aslında nasıl öldüğü konusunda ilk kez farklı bilgi ve belgelere ulaşıyor. Kerem, ağabeyinin aslında Tansel yüzünden öldüğünü öğrenir ve ona hesabını sorma kararı alır. Suna da ağabeyinin ölümünün ardında Tansel'in olduğuna dair deliller bulur. Ancak bu deliller onu Derviş Aladağlı'ya götürür. Bu konuda ise Suna, Fırat'tan yardım istemek durumunda kalır. 

Şampiyon son bölüm izleyenler Yaman Hoca cephesinde de işlerin yeniden hareketlendiğine tanık olacaklar. Çünkü Yaman Hoca, mühürlenen spor salonuna yeniden kavuşur; ancak bu kez başka sorunlar başgöstermeye başlar. 

Özellikle de Zafer nedeniyle her şey alt üst olmuş durumdadır. Yıllardır beklenen kız isteme günü gelip çatmış ancak Zafer, kız istemek yerine Fırat'ın kafes dövüşünü izlemeye gitmişti. Ancak burada Fırat tarafından istenmeyince büyük bir üzüntü yaşamıştı. Üzüntüsüne bir de sevdiği genç kadından ayrılması da eklenince tamamen harap olmuştu. Fırat bu durumu düzeltmek için elinden geleni yapmaya çalışacaktır. 

Öte yandan, Yaman Hoca, araştırmalarını yoğunlaştırıyor. Özellikle de Derviş'in Kafkas ile yakından ilgilenmesi ve onu kendine çekmeye çalışmasının ardındaki nedenleri araştırınca sürpriz bilgilere ulaşır.

Kafkas, en son ölümlü dövüşünden bu yana yani 7 yıl aradan sonra ilk kez ringe çıkıyor. Ancak bu onun gerçek bir maçı değil. Sadece anlaşmalı ve planlı bir maç olacak. Kafkas'ın üçüncü rauntta yenilmesi isteniyor. Şampiyon ise normal şartlarda böyle bir teklifi asla kabul etmez ancak Yaman hocamın talebiyle Kafkas bu teklifi kabul etmek zorunda kalır. Yaman'ın bunu kabul etmesi ise onun Derviş Aladağlı ile bilinmeyen hesabından kaynaklanıyor. Kafkas 8. Bölüm izle yenler yine keyifli bir gece geçirecek.

Kafkas, kendisine kurulan kafes kumpası nedeniyle oğlu Güneş'ten bir süreliğine ayrı kalır. Güneş bu duruma çok bozulur. Öte yandan Kafkas'ın yeniden kafese girmesini isteyenler ise yeni planlarını devreye sokuyor. Şampiyon son bölüm izleyenler Kerem'in Kafkas'tan şikayetçi olup olmadığını merak ediyordu; ancak Kerem, Kaftas'tan şikayetçi olmamıştı. Öte yandan Kafkas, kafes dövüşüne girerek başına büyük bir bela alıyor. Kafkas'a kurulan kafes dövüşü tuzağı onu şimdi çocuğuyla gerçekten ayırma aşamasına getiriyor. 

Başrollerinde Tolga Sayışman, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un da oynadığı Şampiyon dizisi konusu kadar oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. 

Şampiyon son bölüm fragmanı da geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Dizi bu akşam itibariyle TRT 1 ekranlarında dizi severler ile buluşuyor.

ŞAMPİYON DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Şampiyon dizisinde yer alan oyuncular şöyle: 

Şampiyon 1. Bölüm bu akşam TRT 1'de başlıyor

Tolgan Sayışman

Emir Özyakışır

Erdal Özyağcılar

Erkan Avcı

İlayda Alişan

Yıldız Çağrı Atiksoy

Emir Özyakışır

Mehmet Bozdoğan

Halit Özgür Sarı

Vedat Erincin

Şahin Kendirci

Şampiyon dizisinin yapımcısı: BSK Yapım

Şampiyon dizisinin yönetmeni: Hakan Kırvavaç

Başrol oyuncusu: Tolgahan Saıyışman

ŞAMPİYON DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Oyuncu kadrosu kadar konusu da ilginç bulunan Şampiyon dizisinin konusu şöyle: “Kafkas” lakaplı Fırat Bölükbaşı gelecek vadeden genç bir boksörken hayatının fırsatı ayağına gelir. Ringlerin namağlup şampiyonuyla maça çıkma imkanı yakalayan Kafkas, o gece ringe değil yaşamının en karanlık dönemine adım attığını bilmemektedir. Ringte rakibi karşısında maçı kazansa da hayatın karşısındaki maçı kaybeder Fırat… İstemeden rakibinin ölümüne neden olan Kafkas, şampiyonluk kemerini kazanmış ama adını, hayallerini, cesaretini, mesleğine duyduğu aşkı ve hamile karısını yitirmiştir aynı gece. Omzunda her geçen gün büyüyen vicdan azabının yükü, kucağında yeni doğan oğlu Güneş’le kalakalmıştır Kafkas. Güneş 7  yaşına geldiğinde, kaderi onu yeniden çağırır ringe. Üstelik bu ring bildiği ringlerden çok daha büyük, bu defa çıkacağı maç alıştıklarından çok daha zorludur. Tutunacağı tek dalı olan oğlu Güneş’e, annesinden amansız bir hastalık miras kalmıştır. Oğlunu yaşatmak için çıktığı hayat ringinde, en büyük açığı da vicdan azabıdır. Hayat oğlunu elinden almak için hiçbir rakibinin vuramadığı kadar hızlı ve acımasızca vurur Kafkas’a. Geçmişi, vicdan azabı, çaresizliği art arda yüzüne inen yumruklardan daha çok sarsar Kafkas’ı. Hayatın vurduğu yumruklara karşı bir tek gardı vardır: Oğluna duyduğu sevgi ve onu yaşatma azmi… Hayatla maçını 5 yıl önce kaybeden Kafkas’ın rövanşı kaybetmeye niyeti yoktur! Canı ne kadar acırsa acısın, mecali ne kadar tükenirse tükensin yıkılmaz “Şampiyon”! Aynı sözü tekrarlayarak dikilir hayatın karşısına!

 

 

 

Yorumlar