Sahte rapor çetesinde doktorlar da gözaltında
Sahte engelli raporu temin ettiği belirlenen aralarında doktorların da bulunduğu yüzlerce kişilik çeteye operasyon düzenlendi.
Sahte engelli raporu çıkardığı tespit edilen yüzlerce kişilik çeteye operasyon düzenlendi. 18 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonda şu ana kadar gözaltına alınanların sayısı 380'i buldu.
İzmir merkezli 18 ilde eş zamanlı başlatılan operasyonda, sahte engelli raporu düzenleyen ve aralarında doktorların da olduğu 380 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sahte engelli raporu düzenleyen şüphelilere yönelik uzun süreli gerçekleştirdikleri teknik ve fizik takibin ardından operasyonun düğmesine bastı.
İzmir merkezli 18 ilde; aralarında organizatör, joker, hastane çalışanları, doktor, devlet memurları, aracı ve sahte rapor sahiplerinin de bulunduğu 380 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldı.
Şüphelileri yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
Yorumlar