Sahte bombayla New York'u karıştırdı

- New York'ta polis aracına sahte bomba attığı belirtilen şüpheli, New Yorklulara zor saatler yaşattı

Google Haberlere Abone ol
Sahte bombayla New York'u karıştırdı

NEW YORK (AA) - ABD'nin New York kentinde bir şüphelinin, işe gidiş saatinde polis aracına sahte bomba atması nedeniyle bir saate yakın süreyle metro ve araç trafiği durdu.

New York'un Manhattan ilçesinde, içinde bulunduğu araçtan polis aracına sahte bomba attığı ileri sürülen kişi, Times Square ve Columbus Circle civarındaki metro seferlerinin ve araç trafiğinin bir saate yakın aksamasına yol açtı.

New Yorkluların işe gidiş saatinde meydana gelen olay nedeniyle, polisin çevre sokakları kapatması ve metro trafiğini durdurması, halkın zor anlar yaşamasına yol açtı.

New York'un Queens ilçesine kayıtlı 52 yaşındaki şüphelinin içinde bulunduğu araca robot gönderen polisler, robotla aracın camını kırıp, içeri biber gazı atarak şüpheliyi gözaltına aldı.

Son yıllarda artan bir şekilde siyahilerin polis şiddeti sonucunda hayatını kaybettiğini gösteren videoların yayınlanması, ülkede polise şiddet ve ırkçılık karşıtı protestoların gerçekleştirilmesine neden olmuş, Kansas City, Dallas ve Baton Rouge'de meydana gelen olaylarda bir çok polis hayatını kaybetmişti.

Yorumlar