Sahilde dehşet olay!

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde bulunan Cebeci Plajı yakınlarında 17 yaşındaki Melisa K. ile Ziya Y.'nin cesetleri bulundu. Genç kızın ölmeden önce dövüldüğü ortaya çıkan ve cansız bedeni kaldıkları çadırın içinde bulunurken, Ziya Y.'nin cesedi hemen yakındaki cankurtaran kulesinde iple asılı halde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Sahilde dehşet olay!

İstanbul başta olmak üzere çevre illerden günü birlik tatil için gelen ve çadır kuran kişilerin Kandıra'nın Karadeniz sahilindeki Cebeci Plajı'na bu sabah gelenler cankurtaran kulesinde bir kişinin asılı haliyle karşılaştı. Olayı görenlerin haber vermesi üzerine jandarma ekipleri olay yerine geldi.

Yapılan incelemede, asılı cesedin Ziya Y.’ye ait olduğu anlaşıldı. Bir süre sonra, Ziya Y.'nin sahilde bir kız arkadaşıyla birlikte çadırda kaldığı tespit edildi. Çadıra giden jandarma ekipleri burada Ziya Y.’nin aynı yaştaki kız arkadaşı Melisa K.’nin de cesedini buldu. Melisa K. bazı dizilerde küçük rollerde dizi filimlerde yer almıştı.
Ziya Y.'nin kesin ölüm nedeni henüz belirlenemedi. Ancak vücudunda dayak izleri olduğu, gördüğü şiddet sonucu öldüğü üzerinde durulduğu ifade edildi.
Kandıra Cumhuriyet Savcılığı soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürürüyor.
Şok Ölümde Çarpıcı Detaylar
Melisa K.'nın ölümünden sonra sosyal medya hesaplarında paylaştığı karamsar mesajlar dikkat çekti. Melisa K, instagram hesabında paylaştığı bir fotoğrafı altına yazdığı, "Canımın içi seni çok özledik. Hele ben hala senin kabrine gelemedim. O yüzden senin yanına gelmeye karar verdik çok az kaldı" mesajı dikkat çekti. Melisa K'nın Facebook hesabında ise takma ad kısmında 'ölü' ifadesi yer alıyor. (DHA)






Yorumlar