Zayıflatan İçecekler Nelerdir ?

Zayıflamak isteyen ama nereden başlayacağını bilmeyen vatandaşlar internet üzerinden "zayıflamak için ne yapmam gerekiyor" ve "nasıl zayıflarım" gibi soruların yanıtını arıyor.

Google Haberlere Abone ol
Zayıflatan İçecekler Nelerdir ?

Zayıflamak için gıdaların yanı sıra içeceklerde vardır. Bu yüzden kendinizin hazırladığı içeceklerle 1 haftada kilo vermeniz mümkün. Doğal zayıflama içeceklerini tarifte verilen şekilde yaparsanız zayıflama durumununuz umduğunuzdan kısa bir şekilde gerçekleşir.

Bitkisel zayıflama çayı tarifi

* 1 tutam adaçayı
* 1 tutam nane
* 1 limon-2 litre su
* 1 avuç taze tarhun otu

Sıcak suyun içerisine tüm malzemeleri ekleyip demlenmesini bekleyin. Ilık olduğu zaman içmeye başlayabilirsiniz. Her gece yatarken içmeniz tavsiyemizdir. Zayıflamanın yanı sıra cilt ve yüz üzerinde de etkileri vardır. Ek olarak içerisine limon dilimleyip kullanabilirsiniz.

Salatalıklı içecek Tarifi

* 1 demet kereviz sapı
* 10 adet salatalık
* 10 adet yeşil elma

Malzemelerin hepsini kabuğunu soymadan blendera atıp karıştırın. Suyu içilmek için hazırdır. Karışımdaki malzemeler 3 kişiliktir.

Zencefil İçecek Tarifi

* 1 adet zencefil
* 1 adet meyan koku
* 1 adet çubuk tarçın
* 4 adet papatya
* 2 çay kaşığı ısırgan otu

1,5 su bardağı kaynamış suyun içerine bütüm malzemeleri ekleyin. Bu karışım aynı zamanda sindirimi kolaylaştırır. Bu şekilde kilo vermeniz daha etkili olacaktır. Akşam yemeklerden sonra içilirse daha uygun olur.

Yorumlar