Sultangazi Haseki Hastanesi randevu nasıl alınır?

İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi ya da yeni adıyla Sultangazi Haseki Hastanesi randevu nasıl alınır? Birçok hasta, bu hastane ile ilgili yapılan son değişiklikten haberdar olmadığı için randevu alamıyor. İşte Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'nden randevu alamama nedeni

Google Haberlere Abone ol
Sultangazi Haseki Hastanesi randevu nasıl alınır?

İstanbul'da bulunan Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi veya Sultangazi Haseki Hastanesi randevu nasıl alınır? 

İstanbul'un Sultangazi ilçesi sınırları içinde bulunan Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'nden randevu almak isteyen vatandaşlarımız sorun yaşıyor. 

Çünkü bazı hastalar, Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi randevu sistemine girmek istediklerinde Merkezi Hekim Randevu Sistemi MHRS'de bu ismi bulamıyor. Doğal olarak randevu almakta da sıkıntı yaşıyor. 

Hastaların yaşadıkları bu sıkıntının neden kaynaklandığını araştırarak sizler için burada derledik. 

Sultangazi Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'nden randevu almak artık bu isimle mümkün değil. Çünkü bu hastanenin adı değişti. 12 Kasım 2018 tarihi itibariyle bu hastane İstanbul'un Fatih İlçesi sınırlarında bulunan tarihi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile birleştirildi. Dolayısıyla MHRS'deki adı da artık Haseki hastanesinin adı altında görünüyor. 

Bu nedenle Sulgangazi Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi'nden randevu almak isteyen hastalar, artık MHRS sisteminden Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi üzerinden almak durumundalar. 

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi seçildikten sonra buradan Sultangazi Haseki Hastanesi'nin bulunarak işaretlenmesi ve randevu alma işlemine böylece devam edilmesi gerekiyor.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi daha önce konuya dair bir açıklama yapmıştı. 

HASEKİ HASTANESİ RANDEVU İŞLEMİ

MHRS sistemi üzerinden de görülen açıklamada şöyle denilmişti: 

Sultangazi Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi 12.11.2018 tarihi itibariyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile birleştirilmiştir. Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastensi'nden randevu almak isteyen vatandaşlar hastane ismi Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi seçilerek alt klinik bilgisine göre radevu oluşturabilirler.

Yorumlar

Hayriye Randu alamiyorum neden Bu kadar zorlaşıyor gunngectikce
Burcu Köse Çocuk nöroloji bölümünden randevu almak istiyorum
Serap fidan Kardiyoloji
SELMA NİKAH İŞLEMLERİ İÇİN SAĞLIK RAPORU ALMAK İSTİYORUZ.HANGİ BÖLÜMDEN RANDEVU ALMALIYIZ.
Fatma serbest Randevu