Sadece yoğurt yiyerek zayıflayın

Yoğurt kürü ile sadece yoğurt yiyerek zayıflayın. Yoğurt içinde vücuda yararlı probiyotikler içeren zengin bir besindir. Sadece yoğurt diyeti yaparak zayıflamak mümkün.

Google Haberlere Abone ol
Sadece yoğurt yiyerek zayıflayın

Gün boyu yalnızca yoğurt yiyerek zayıflamanın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Peki sadece yoğurt yiyerek nasıl zayıflanır? Sadece yoğurt diyeti ile kaç kilo verilir? Zayıflamak için yoğurt tek başına mı tüketilmeli? Aranan soruların tüm cevabı haberimizde...

Sağlık açısından oldukça yararlı bir besin kaynağı olan yoğurt, aynı zamanda yağ yakımını kolaylaştırarak zayıflamaya da yardımcı oluyor. Hazmı kolaylaştırması ve düşük kalorili olması nedeniyle diyet listelerinin vazgeçilmezi haline gelen yoğurt ile zayıflamak mümkün mü? Zayıflamak için yoğurt tüketmenin şekli...

Her şeyden önce yoğurdun yağsız ve suyunun süzülmemiş olmasına dikkat etmelisiniz. Her gün 2-2,5 litre su tüketmeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Mevsimsel meyveleri kokteyli ve yoğurtla tüketirseniz detoks etkisi artacaktır. Eğer düzenli ve özenli bir şekilde yoğurt diyeti programını uygularsanız 5 günde yaklaşık 2-4 kilo zayıflayabilirsiniz.

SADECE YOĞURT YEMEK KİLO VERDİRİR Mİ?

Gün içerisinde yoğurttan başka bir şey tüketilmediği düşünüldüğünde her öğünde 200 gram yoğurt yense, bu size 120 kcal kadar geri dönüş yapacaktır. Günde ortalama 120.3=360 kcal alınmış olunur. Yalnızca yoğurt yiyerek sağlıksız yollardan zayıflamak yerine yoğurdun yanında tüketebileceğiniz diyet listeleri uygulamalısınız. İşte buna örnek yoğurt diyeti listesi:

1 HAFTADAN AZ SÜRE İLE 3 KİLO VERDİREN YOĞURT DİYETİ:

Kahvaltı: 1 fincan şekersiz çay, 300 gram yağsız yoğurt
Öğle: 1 kase sebze çorbası, 4 yemek kaşığı etli sebze yemeği, 300 gram yağsız yoğurt, 250 gram karpuz
Ara öğün: 300 gram yağsız yoğurt, 1 fincan şekersiz çay, 1 porsiyon meyve
Akşam: 1 kase sebze çorbası, 60 gram et,300 gram yağsız yoğurt
Uyumadan önce: 1 bardak papatya çayı, 3 kuru erik.

Yorumlar