Mumiyo (Dağların Gözyaşı) nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Mumiyo alternatif tedavide kullanılan bir çeşit tortu. Mumiyo taşı bir diğer adı 'Dağların Gözyaşı' bilinmeyen faydaları ile sağlık saçıyor. Mumiyo nedir, ne işe yarar, nerelerde ve nasıl kullanılır herkes tarafından merak ediliyor. Mumiyo hakkında merak edilenler haberimizde

Google Haberlere Abone ol
Mumiyo nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Mumiyo (Dağların Gözyaşı) , bir çok hastalığa şifa kaynağı olan bir taştır. Mumiyo, dağlarda ve mağaralarda bulunan, alternatif tıpta hastalıkları tedavi etmek amacıyla kullanılan, siyah bir tortudur.

Mumiyo nasıl oluşur?

Mumiyo (Dağların Gözyaşı), dağlarda yetişen şifalı bitkilerin, doğal etkiler sonucu zamanla sertleşmesi ve dönüşmesi ile oluşur. Doğada bulunan doğal mineralleri içeriğinde barındırır. Doğu ve Uzak Doğu'da alternatif tıpta hastaları tedavi etmek amacı ile kullanılan mumiyo, eklem romatizması, kemik ağrıları ve diğer romatizmal hastalıklarda şifa kaynağı olarak kullanılır.

Mumiyo, yenileyici özelliği ile kemiklerin iyileşmesini sağlar. Kadınların ilerleyen yaşlarda büyük sorunlarının başında gelen kemik erimesi sorununa çözüm için de kullanılan mumiyonun stresi azaltma özelliği vardır. Bağışıklık sistemini güçlendirir, yara izlerinin çabuk iyileşmesini sağlar. Karaciğerin iyileşmesi için karaciğerdeki toksinlerin atılmasını sağlayan mumiyo özellikle yara tedavisinde de kullanılır.

Mumiyo hangi hastalıkları iyileştirir?

Mumiyo karaciğeri toksinlerden arındırır

Mumiyo romatizmaya iyi gelir

Mumiyo kemik erimesini önler

Kemik ağrılarını giderir

Yaraları iyileştirir

Diş iltihabını giderir

Kanseri önler, kanserli hücre oluşumunu engeller

Cildi güzelleştirir ve cilt yaralarını iyileştirir

Bağışıklığı güçlendirir

Alternatif Tıp Nedir?

Alternatif Tıp; Geleneksel ve ruhsal şifa tedavileri anlamına gelmektedir. Genellikle tıbbi bitkiler ve doğada bulunan alternatif ürünlerle yapılan tedavinin ismidir. Alternatif tıp, geleneksel ve doğal bitkilerin hastanın tedavisinde kullanılmasıdır.

Yorumlar

Gunes israfilova Salam bu apteklerde satilir xais edirem hardan tapa bilerem mene deyerdiz
Gunes Salam bu apteklerde satilir xais edirem hardan tapa bilerem mene deyerdiz
Heidi Aydin Mumiyo damlasi gunde ne kadar yani kac damla alinir bilen varmi ???
Heidi Aydin Mumiyo damlasi gunde ne kadar yani kac damla alinir bilen varmi ???
Heidi Aydin Mumiyo damlasi gunde ne kadar yani kac damla alinir bilen varmi ???