İçilebilir kolajenle sağlık ve güzellik mucizesi!

Sıkılık, pürüzsüzlük, kırışıksız, nemli ve ışıltılı görünüm için cilt kolajenin varlığına ihtiyaç duyar. C vitamini ve Akdeniz yosunu özel karışımı ile Türkiye’de bir ilk olan günlük içilebilir kolajen takviyesi Collagen Lift Paris, sağlıklı bir cilt ve zinde bir vücuda sahip olmak isteyenlere özel çözümler sunuyor

Google Haberlere Abone ol
İçilebilir kolajenle sağlık ve güzellik mucizesi!

Sıkılık, pürüzsüzlük, kırışıksız, nemli ve ışıltılı görünüm için cilt, yeterli miktarda ve bozulmamış yapıda kolajenin varlığına ihtiyaç duyar. C vitamini ve Akdeniz yosunu özel karışımı ile Türkiye’de bir ilk olan günlük içilebilir kolajen takviyesi Collagen Lift Paris,sağlıklı bir cilt ve zinde bir vücuda sahip olmak isteyenlere özel çözümler sunuyor.

İnsan vücudunda en fazla bulunan protein tipi ve cilt için vazgeçilmez bir yapıtaşı olan kolajen vücudun en önemli mineralidir. Sıkılık, pürüzsüzlük, kırışıksız, nemli ve ışıltılı görünüm için cilt, yeterli miktarda ve bozulmamış yapıda kolajenin varlığına ihtiyaç duyar. Ancak yaşla beraber kolajenin sağlıklı yapısı bozulmaya ve miktarı düşmeye başlar bunun sonucu olarak ciltte ilk çizgilenmeler, sarkmalar baş gösterir. Vücutta eksilen ve yapısı bozulan kolajenin yerine koyulması bu probleme etkili bir çözüm oluyor.

Sıkı bir görünüm için bedenimize erken yatırım

Sağlıklı bir cilt ışıltılı, nemli, pürüzsüz, sıkı ve elastik görünüme sahipken sağlığını yitirmeye başlamış cilt çizgilenme ve kırışıklıklar, ışıltının kaybı, nemin azalması, sıkı ve diri görünümün kaybı ile ortaya çıkar diyen Dermatoloji Uzmanı Dr. Neslihan Dolar, “Genç görünümü korumak için 20’li yaşların ikinci yarısından itibaren kolajen takviyesi yapılabilir. İlk bozulma ve azalma 30’lu yaşlarda hatta 20’li yaşların ikinci yarısında başlar. Daha az kırışık ve sıkı bir görünüm için ne kadar erken bedenimize yatırım yaparsak o kadar iyi sonuçlar alırız” açıklamasını yaptı.

Tüketiciler en etkili ve doğru kolajen takviyesini seçerken öncelikli olarak klinik çalışmalar ile etkinliğinin ispatlanmasına dikkat etmeli vurgusunu yapan Dolar, “İçeriğindeki kolajen molekülünün ağırlığı, diğer destekleyici vitamin, mineral kompleksilerinin akdeniz yosununda olduğu gibi doğal formda olması, hijyen açısından maksimum fayda sağlayan kontaminasyon riskini elimine eden tekli formlarda olması, içeriğinde glikoz olmaması, içiminin kolay olması ve etkiye yönelik farklı seçeneklere sahip olmasına da dikkat edilmeli”dedi.

Vücudu içten beslemek gerekiyor

Uzm. Dr. Ender Saraç ise “yıllar içinde cildin üst ve alt deri tabakaları özelliklerini kaybetmeye başlar bu da yaşlanma etkilerinin oluşmasına neden olur. Kolajen, toksinler ve dış etkenlere karşı bir kalkan oluşturarak cilt yapısını korur. Bu nedenle kolajen cilt sağlığı için oldukça önemli. Kolajen aynı zamanda bağlar ve bağ dokularını oluşturur” dedi. Vücutta kolajen miktarı azaldığında da cilt sıkılığını ve esnekliğini kaybeder diyen Saraç, “Vücudun sıkılığı ve elastikiyetini korumak için içten beslemek gerekiyor. Kelle paça, işkembe gibi yiyeceklerin içerinde kolajen miktarı yüksek ancak her gün bunları yemek mümkün olmuyor. Kolajen balıktan elde edilecekse en az 7-8 saat yavaş yavaş kaynatmak gerekiyor. Böyle bir vaktimiz maalesef yok. Vücuttaki kolajeni tazelemek için yiyecekler yeterli olmuyor. Bu noktada günlük olarak alınacak kolajen takviyesi ile cildinizin sıkılığını ve esnekliğini korumak çok önemli” açıklamasını yaptı.

Tüm vücudun kolajen miktarında %65 artış

Collagen Lift Paris içeriğindeki C vitamini kolajenin etkinliğini artırırken akdeniz yosunu benzersiz bileşikleri ile doğal, yüksek emilime sahip vitamin, mineral ve amino asit kompleksi sunuyor. Kırışıklık, elastikiyet kaybı, saç ve tırnak şikayetleri, cilt neminin azalması ve selülit gibi birçok problemin önüne geçiyor. Gluten, laktoz, GDO ve ilave şeker içermeyen Collagen Lift Paris ürünleri, farklı cilt gereksinimlerine göre özel çözümler sunuyor.

Collagen Lift Paris’in klinik olarak etkinliğinin kanıtlandığı araştırma sonuçlarında kırışıklık görünümünde %50’ye kadar azalma, cilt elastikiyetinde %40’a kadar artış, cilt neminde %15’den fazla artış ve tüm vücut kolajen miktarında %65 artış ortaya çıkmıştır. Özellikle sağlıklı kas yapısına sahip olmak için en çok ihtiyaç duyulan kolajen, 30 yaş sonrası vücutta azalıyor hatta bazen üretimi tamamen durabiliyor. Kolajen üretimi duran vücut ilk belirtilerini; ciltte kuruluk, kırışıklık, sarkmalar ve bunun yanında çeşitli sırt, bel, boyun ve eklem ağrıları ile göstermeye başlar. Kısacası zamanın tüm etkilerini üzerinde taşıyan vücut yaşlanır. Bu noktada kolajen takviyesi almak hem sağlık hem de güzellik adına vücutta önemli bir etkendir.

Yorumlar