Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden bir ilk daha

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde omurga eğriliği olan bir çocuk yapılan omurga düzeltme ameliyatı sağlığına kavuştu.Çorum’da ilk kez yapılan operasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Yrd. Doç. Dr. Kağan...

Google Haberlere Abone ol
Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden bir ilk daha

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde omurga eğriliği olan bir çocuk yapılan omurga düzeltme ameliyatı sağlığına kavuştu.

Çorum’da ilk kez yapılan operasyona ilişkin açıklamalarda bulunan Yrd. Doç. Dr. Kağan Kamaşak, daha öncede Çorum’da yapılan yetişkin ve çocuk beyin tümörü, çocuk kafa tası şekil bozukluğu, erişkin sinir sıkışması ameliyatlarına ( trigeminal nevralji) bir ilkinin daha eklendiğini söyledi.

16 yaşında omurga eğriliği olan hastaya omurga düzeltme ameliyatı yaparak omurganın belirgin şekilde düzeltildiğini söyleyen Yrd. Doç. Dr. Kamaşak, hastanın hayat kalitesinde önemli derecede iyileştirme sağlandığını da sözlerine ekledi.

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin alkan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Erol olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Sinan Zehir ile omurga ameliyatı olan çocuğa geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hitit Üniversitesi’nin günden güne her alanda kaydettiği büyüme ve gelişmeyle her geçen gün farklı başarılara imza attığını dil getiren Rektör Prof. Dr. Reha Metin Alkan, “Tecrübeli öğretim üyelerimiz ve deneyimli hekimlerimizle birlikte gerçekleştirilen başarılı operasyonların Tıp Fakültemiz ile hastanemizin ne denli büyüdüğünü gösteren en önemli somut çıktılar. Bu ve benzeri operasyonların ilimizde yapılıyor olmasından dolayı büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz” dedi.

Yorumlar