Cerrahpaşa randevu al online CTF randevu sistemi iletişim, telefon numarası 30 Haziran Perşembe?

Cerrahpaşa Randevu al online randevu sistemi 30 Haziran 2020 Perşembe tel num, MHRS İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde tedavi olmak isteyen vatandaşlar için önem taşıyor. Cerrahpaşa randevu sisteminden her ne kadar müsait bir saat bulmak çok zor olsa da yine de randevu almak mümkün.

Google Haberlere Abone ol
Cerrahpaşa randevu al online iletişim, telefon?

Cerrahpaşa Randevu al online CTF online randevu sistemi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi tel numarası, iletişim bilgileri nedir? MHRS, sonuç sorgulama nasıl, ne zaman, nereden? İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden 30 Haziran 2020 Perşembe online internet üzerinden randevu almak mümkün. Bunun için Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden randevu almanın üç yolu var. Peki, nasıl alınır? Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Randevu Alma İşlemleri için aşağıda verilen internet sitesi adreslerini kullanmak mümkün. İlk ikisi internet üzerinden verilen adreslerden online olarak, üçüncüsü ise telefon üzerinden. Cerrahpaşa Randevu al online randevu sistemi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi tel numarası, iletişim bilgileri nedir?

Son dönemlerde hastanelerden randevu alma işlemleri özellikle de koronavirüs salgını neeniyle oldukça güçleşti. Birçok devlet hastanesi sistemini pandemi yoğunluğu nedeniyle daha hassas kullanıyor. Türkiye'nin en büyük üniversitesi İstanbul Üniversitesi'nin iki tıp fakültesinden biri olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi randevu alma sistemi online olarak çalışıyor.

Cerrahpaşa randevu alma, online işlemler randevu telefon numarası, iletişim, MHRS, sonuç sorgulama nasıl, ne zaman, nereden
Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

 

Cerrahpaşa online randevu sistemini kullanmak için öncelikle http://cerrahpasarandevu.istanbul.edu.tr/Randevu ya da http://itfrandevu.istanbul.edu.tr adresini ziyaret etmeniz gerekiyor.

Bu adreste karşınıza Resimli Anlatım-1'deki gibi bir ekran çıkacak. 

Cerrahpaşa Randevu Al Online Randevu Alma İşlemleri, randevu tel, mesai dışı randevu alma
Cerrahpaşa Randevu Sistemi Ekranı


Resimli Anlatım -1: Cerrahpaşa Randevu Sistemi Ekranı

Bu ekranda randevu alabilmeniz için sizden bazı bilgiler talep edilecek. TC Kimli No, baba adınız, telefon numaranız ve doğum yılınızı bilmeniz gerekiyor. Telefon numarası olarak cep telefonu numarası vermeniz gerekiyor. Çünkü randevudan sonra cep telefonunuza randevu bilgileri geliyor. 

Cerrahpaşa Randevu alma sisteminin ilk aşaması olan bu ekranı doldurduktan sonra hemen alttaki güvenlik kodunu da girmeyi sakın unutmayın. Bunu da girdikten sonra karşınıza Cerrahpaşa Randevu alma sistemi geliyor. 

Burada muayene olmak istediğiniz Cerrahpaşa'da bulunan bütün polklinikler ve bölümler yer alıyor. Öncelikle muayene olmak istediğiniz polikliniği seçiyorsunuz.

Cerrahpaşa Randevu Sistemi Ekranı
Cerrahpaşa Randevu Sistemi Ekranı


Resimli Anlatım-2: Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Randevu Sistemi Ekranı Polklinik seçme ekranı

Resimli Anlatım-2'de belirtildiği gibi randevu almak istediğiniz bölümü seçtiğinizde sağ taraftaki alanda o bölümün randevuya müsaitlik durumu belirecek. Cerrahpaşa muayene saatlerinin gösterildiği bu alanda kendinize uygun olan saati seçiyorsunuz. 

Cerrahpaşa randevu
Cerrahpaşa Randevu Sistemi Ekranı


Resimli Anlatım-3: Cerrapaşa Tıp Fakültesi Randevu Sistemi gün ve saat seçme ekranı

Resimli Anlatım-3'te olduğu gibi bu saatlerden herhangi birin seçtikten sonra karşınıza Cerrahpaşa randevu onay ekranı gelecek. Seçtiğiniz saatte randevuyu onaylıyorsanız alt tarafta yer alan onay tuşuna basıyorsunuz.

Onay tuşundan sonra başlangıçta verdiğiniz cep telefonu numarasına randevuya ilişkin bilgiler geliyor. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne gittiğiniz gün randevu bilgilerini kayıt bölümüne göstererek kayıt yaptırdıktan sonra ilgili hekimin kapısında bekliyorsunuz.

CERRAHPAŞA'DA MESAİ DIŞI RANDEVU

Cerrahpaşa'da mesai saatleri içi dışında bir de mesai saatleri dışında randevu menüsü de var. Ancak şu an Cerrahpaşa mesai dışı randevu sistemi çalışmıyor. 

CERRAHPAŞA RANDEVU TELEFONU

Cerrahpaşa randevu sisteminin dışında iletişim kanallarından da gerekli bilgileri almak mümkün. Cerrahpaşa telefon numaraları, 0212 414 24 24, 0212 404 03 00. Fax numarası ise 0 212 404 07 01. 

CERRAHPAŞA E-MAIL ADRESİ 

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne e-mail yoluyla iletişim kurmak isteyenler için, [email protected] adresini verebiliriz.

'AİLE HEKİMLİĞİ POLİKLİNİKLERİNDE VERİLEN HİZMETLER

Sağlığın korunması, hastalıkların önlenmesi için risk değerlendirmesi ve taramalar, Periyodik muayene, Sağlık sorunlarının ilk değerlendirmesi, tetkik ve tedavi, İlaç kullanım raporlarının çıkartılması ve yenilenmesi (Bizzat başvuru), Raporlu ilaçların reçete edilmesi (Bizzat başvuru)'

* Anabilim Dalı

* Aile Hekimliği

* Algoloji (Ağrı) Polikliniği

* Beyin ve Sinir Cerrahisi

* Böbrek Transplantasyon Ünitesi

* Çocuk Cerrahisi

* Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

* Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

* Deri ve Zührevi Hastalıklar

* Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji

* Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

* Genel Cerrahi 

* Genetik Tanı Merkezi (GETAM)

* Göğüs Cerrahisi 

* Göğüs Hastalıkları 

* Göz Hastalıkları

* İç Hastalıkları

* Kadın Hastalıkları ve Doğum 

* Kalp ve Damar Cerrahisi

* Kardiyoloji

* Kulak Burun ve Boğaz 

* Nöroloji 

* Nükleer Tıp 

* Ortopedi ve Travmatoloji 

* Plastik,Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi

* Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

* Üroloji

CERRAHPAŞA SONUÇ VE RAPOR SORGULAMA

Cerrahpaşa'da muayene olan ya da burada kan tahlili, rapor başvurusu yapan vatandaşların sonuçları sorgulaması için de lazım olan adresleri de sizler için derledik. Buna göre; 

CERRAHPAŞA İLAÇ RAPOR SORGULAMA

CERRAHPAŞA PATOLOJİ RAPOR SORGULAMA

CERRAHPAŞA RADYOLOJİ RAPOR SORGULAMA

CERRAHPAŞA LABORATUVAR SONUÇ SORGULAMA

İstanbul Fatih ilçesinin semtlerinden biridir. Adını Cerrah Mehmet Paşa 'dan almaktadır. Semtin Türkiye çapında bilinirliğini en çok arttıran unsur Cerrahpaşa Tıp Fakültesi 'dir. İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Fatih'teki mahalle sayısının 69'dan 24'e indirilmesini onaylayınca, Hobyar, Davutpaşa ve Kasap İlyas mahallelerinin birleştirilmesiyle de Cerrahpaşa Mahallesi kuruldu.

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi de adını Cerrah Mehmet Paşa'dan almaktadır.

CERRAH MEHMET PAŞA KİMDİR?

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nin ismini aldığı Cerrah Mehmet Paşa bir Osmanlı Veziri ve Sadrazamı'dır. Aslen devşirmedir. Enderun’da yetişti ve Has Oda’da cerrahlık görevinde bulundu. Daha sonra yeniçeri ağası oldu. 1579’da beylerbeyiliğe tayin edildi. 1581’de Rumeli beylerbeyi, Mart 1582’de de Boyalı Mehmed Paşa’nın yerine dördüncü vezir oldu. Bu görevde iken III. Murad’ın oğlu Şehzade Mehmed’i (III. Mehmed) sünnet etti. Bu sebeple bundan sonra “cerrah” lakabıyla anıldı.

1584’te üçüncü vezir oldu; Şubat 1587’de azledilmesine rağmen aynı yılın haziran ayında yeniden vezirliğe tayin edildi. Ancak 1589’da Gence seferi sonrasında, 100 dirhem gümüşten 500 akçe kesilmesi gerekirken 2000 adet ayarı düşük akçe kesilmesi ve bunun üzerine sipahilerin ayaklanması sonucu Sadrazam Siyavuş Paşa, Şeyhülislâm Şeyhî Efendi ve Vezir İbrâhim Paşa ile birlikte azledildi.

29 Ocak 1593’te yeniden dördüncü vezirliğe tayin edilen Cerrah Mehmed Paşa bir yıl sonra üçüncü vezir oldu.

1596’da Eğri seferi dolayısıyla Belgrad’da bulunan ordunun zahiresini temine memur edildi.

4 Mart 1596’da sefere çıktı ve Eğri Kalesi kuşatmasına katıldı. Bundan sonra ikinci vezir ve sadâret kaymakamı oldu.

9 Nisan 1598’de Hadım Hasan Paşa’nın azli üzerine sadârete getirildi. Ancak hastalığı sebebiyle Dîvân-ı Hümâyun’a gelemediği ve devlet işlerini nişancı vasıtasıyla sarayından yürüttüğü için 6 Ocak 1599’da azledildi, yerine Damad İbrâhim Paşa getirildi.

7 Şâban 1012 (10 Ocak 1604) tarihinde vefat etti ve yaptırdığı caminin hazîresindeki türbeye gömüldü.

İstanbul’da Aksaray’dan Kocamustafapaşa’ya giden yol üzerinde ve Cerrahpaşa adıyla meşhur olan semtte Mimar Dâvud Ağa’ya bir cami (1002/1593-94), türbe, medrese (Cerrah Mehmed Paşa Sultânîsi veya Gevher Han Sultan Medresesi), mektep, dershane, sebil, çeşme, şadırvan ve çifte hamam yaptırmıştır. Hamam 1908’de kapanmış, daha sonra da bakımsızlıktan yıkılmıştır. Caminin köşesinde yer alan çeşme de harap durumdadır.


 

Yorumlar

Hatice Ben dişlerimi yaptırmak istiyorum
ayhan çolak göz
faruk ctf metabolzma @gmailcom
Sultan bozkurt İç hastalıkları
Neriman Ecevit Nükleer Tıp poliklinik randevu