Bu kür ile 3 haftada istediğiniz kiloya kavuşun

Zerdeçallı yoğurt kürü ile 3 haftada istediğiniz kiloya kavuşmak mümkün.

Google Haberlere Abone ol
Bu kür ile 3 haftada istediğiniz kiloya kavuşun

Mucizevi bir bitki olan zerdeçal içeriği ile tam bir şifa kaynağı. İçerdiği Serotonin mutluluk veriyor. İçerdiği Serotonin ile diyet yaparken berarinde gelen mutsuzluk hissinden kurtulmanız mümkün.

Anavatanı Hindistan olan zerdeçal hazmı kolaylaştırarak zayıflamaya yardımcı oluyor. Karaciğer temizlenmesinde büyük etkisi olan zerdeçal aynı zamanda Alzheimer riskini azaltıyor.

DEPRESYONA GİRMEDEN KİLO VERDİRİYOR

Almanya'da yapılan bir araştırmaya göre zerdeçalın obez hastalara iyi geldiği ve kilo vermeye yardımcı olduğu ortaya çıktı. Aşırı kilo problemi olan hastalar zerdeçalı güvenle kullanabilir. Zerdeçalın içinde mutluluk hormonu serotonin var. O yüzden zerdeçalla zayıflarken aynı zamanda mutlu olursunuz, depresyona da girmezsiniz. Çünkü zerdeçal depresyon rahatsızlıklarında da takviye ilaç olarak da kullanılıyor. Mutluluk veriyor, mucizevi bir bitki. Depresyona girmeden, mutlu bir şekilde zayıflamaya yardımcı oluyor

GÜNDE BİR TATLI KAŞIĞI TÜKETİN, FAZLASI TANSİYON YÜKSELTİR

Zerdeçalın günlük kullanımının 1 tatlı kaşığı kadar olması gerekir. Bunuda üçe bölerek tüketmemizi öneren uzmanlar her öğünde bir çay kaşığı kadar kullanmamızı söylüyor.

3 hafta boyunca her akşam 200 gram süzme köy yoğurduna bir çay kaşığı zencefil, tarçın ve bir tatlı kaşığı zerdeçal ilave edip, karıştırarak 5 dakika beklettikten sonra tüketin. Bu karışım ertesi gün tokluk hissi verir, metabolizmayı hızlandırır ve rahat uyumaya yardımcı olur. Yani uyurken de zayıflamaya devam edersiniz

 

Yorumlar