Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Şafak Özbir kaç yaşında, kimdir, aslen nereli gibi soruların yanıtı aranıyor. Yoğun bakıma kaldırılarak hayranlarını üzen Mesut Akusta ile evlendiği öğrenilen Özbir biyogra ve özgeçmişi merak ediliyor. Peki, kimdir bu Şafak Özbir?

Google Haberlere Abone ol
Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç şaşındadır, ne iş yapıyor, mesleği nedir, evli mi, kiminle evli soruları son günlerde merakla soruluyor. Mesut Akusta ile evlendiği öğrenilen Şafak Özbir hakkında merakla sorulan soruların cevapları sizler için derledik. Özbir ile ilgili merak edilen diğer sorulardan bazıları ise kimin kızıdır, babası kimdir? Peki, Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Şafak Özbir biyografisi veya özgeçmişi:

Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Şafak Özbir ve eşi Mesut Akusta

 

Şafak Özbir Akusta son olarak eşi Mesut Akusta'nın beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılması nedeniyle gündeme gelmişti. 

Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Şafak Özbir ve ailesi

 

Mesut Akusta'nın eşi Şafak Özbir Akusta, eşinin beyin kanaması geçirdiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile duyurmuştu. 

Şafak Özbir Akusta, yaptığı paylaşımda, "Eşim Mesut Akusta bugün beyin kanaması geçirdi, acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti çok şükür. Şu anda yoğun bakımda, lütfen dualarınızı eksik etmeyin"  demişti.

Şafak Özbir daha doğrusu evlilik sonrasındaki yeni adıyla Şafak Özbir Akusta aslen Karslıdır.

Özbir, "Kürt İdris" lakabı ile tanınan yer altü dünyasının ünlü ismi İdris Özbir’in kızı iş adamı Esra Erol'un eşi Ali Özbir‘in kız kardeşidir.

Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Şafak Özbir ve Mesut Akusta'nın düğünlerinden bir kare

 

Aynı zamanda Ali Özbir’in eşi sunucu Esra Erol‘un görümcesi olan Şafak Özbir 03 Haziran 2016 tarihinde ünlü oyuncu Mesut Akusta ile evlendi.

Şafak Özbir baba tarafından aslen Kars’lıdır.

MESUT AKUSTA'NIN SAĞLIK DURUMU NASIL

En son TRT 1'de yayınlanan Teşkilat dizisinin başrol oyuncularından biri olarak ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Mesut Akusta'nın sağlık durumunun nasıl olduğu konusu da merak ediliyor. Sağlık durumuyla ilgili son paylaşım da yine eşi Şafak Özbir'den geldi. 

Usta oyuncunun eşi, hastane odasından yaptığı paylaşımla takipçilerini duygulandırdı. Şafak Özbir yayınladığı fotoğrafa, 'Karanlık aydınlığa kavuşur elbet siz o gün bayramı kutlamayı görün…' notunu düştü.

Şafak Özbir kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Şafak Özbir, eşinin sağlığı için dua istedi.

 

Özbir, Akusta'nın hastaneye kaldırılmasının ardından, "Herkese merhabalar... Eşim Mesut Akusta, bugün beyin kanaması geçirdi. Acil ameliyata alındı. Ameliyat yaklaşık 3 saat sürdü ve başarılı geçti, çok şükür... Şu anda yoğun bakımda. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin." ifadelerini kullanmıştı.


 

Yorumlar