Sadullah Alagöz kimdir? Sadullah Alagöz nerelidir, kaç yaşında? ALG Holding'in sahibi kim?

Sadullah Alagöz'ün kim ve nereli olduğu soruları son olarak milletvekili aday adaylığı konusuyla gündeme gelince merakla sorulmaya başlandı. Peki, Sadullah Alagöz kimdir? ALG Holding sahibi Alagöz nerelidir, kaç yaşında?

Google Haberlere Abone ol
Sadullah Alagöz kimdir? Sadullah Alagöz nerelidir?

Sadullah Alagöz kimdir, nerelidir, kaç yaşında, mesleği veya uzmanlık alanı nedir? Hakkında çıkan haberlerin ardından Sadullan Alagöz kimdir, merak edilen sorulardan oldu. Mobilya sektörünün yakından tanıdığı bir iş insanı olan Alagöz son dönemlerde başta muhalif basın olmak üzere bazı kesimler tarafından hedef alınarak gündeme getiriliyor. İşte, Sadullah Alagöz kimdir, nereli, kaç yaşında, mesleği gibi merak edilen soruların detayları. İşte biyografisi:

SADULLAH ALAGÖZ KİMDİR?

Sadullah Alagöz, 23 Mart 1983 tarihinde Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde doğmuştur. Ankara'da büyümüş ve eğitim hayatını burada tamamlamıştır. Mobilya Tasarımı Uzmanı olarak eğitim alan Alagöz, ailenin üç çocuğu arasında en büyüğüdür.

Sadullah Alagöz kimdir ALG Holding sahibi Sadullah Alagöz nerelidir, kaç yaşında
Sadullah Alagöz kimdir ALG Holding sahibi Sadullah Alagöz nerelidir, kaç yaşında

 

2000 yılında, babası Turgut Alagöz'ün kurucusu olduğu Alagöz Grup Mobilya'da yönetim kurulu başkanı olarak iş hayatına adım atmıştır. Alagöz, iş dünyasında ruhunun ve enerjisinin olduğu işlere odaklanarak, ALG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak birçok sektörde istihdam yaratmaya devam etmektedir.

Alg Grup Mobilya, Alg Eczane Tasarım, Alg Dijital Medya, Gloria Jean’s Coffees, ALG Sigorta, Özsüt, ERSA Grup, Neoderm Sağlık, Bass Gıda, Alg Cafe, 4K gibi birçok şirketi bünyesinde bulunduran Alagöz, istihdam yaratmaya devam etmektedir.

Sadullah Alagöz kimdir ALG Holding sahibi Sadullah Alagöz nerelidir, kaç yaşında
Sadullah Alagöz kimdir ALG Holding sahibi Sadullah Alagöz nerelidir, kaç yaşında

 

Ayrıca, 25. Dönem Ankara Milletvekili Adaylığı, Ankara Sanayi Komisyon Başkanlığı, Evet Destek Platformu Kurucusu ve Genel Başkanı ve ANKAF Federasyonu Genel Başkanı gibi siyasi görevler de üstlenmiştir. Bu görevleri ile siyasetin ve hayatın içinde olmaya, katkı sağlamaya devam etmektedir.

Sadullah Alagöz, iş hayatındaki başarıları ve siyasi çalışmalarıyla tanınan bir iş adamı ve siyasetçidir.

SADULLAH ALAGÖZ NERELİ?

Sadullah Alagöz, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde doğmuş ve büyümüştür. Dolayısıyla, Türkiye'nin Ankara şehri kökenlidir.

SADULLAH ALAGÖZ KAÇ YAŞINDA?

Sadullah Alagöz 2023 yılı itibariyle 40 yaşındadır. 23 Mart 1983 tarihinde doğmuştur.

SADULLAH ALAGÖZ MESLEĞİ NEDİR?

Sadullah Alagöz, mobilya tasarımı uzmanıdır ve iş hayatına babasının kurduğu Alagöz Grup Mobilya'da yönetim kurulu başkanı olarak adım atmıştır. Ancak daha sonra, iş dünyasındaki vizyonu ve farklı sektörlere olan ilgisiyle birlikte, ALG Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak birçok sektörde iş yaratmaya devam etmektedir.

Sadullah Alagöz'ün sahibi veya ortağı olduğu şirketler arasında Alagöz Grup Mobilya, Alagöz Eczane Tasarım, Alg Dijital Medya, Gloria Jean’s Coffees, ALG Sigorta, Özsüt, ERSA Grup, Neoderm Sağlık, Bass Gıda, Alg Cafe, 4K gibi birçok şirket bulunmaktadır.

Alagöz, iş dünyasındaki başarısının arkasındaki en önemli faktörlerden biri, odaklanmayı ve vizyonu korumaktır. Kendisi, iş dünyasında, ruhunun ve enerjisinin olduğu işlere odaklanarak, sektörler arasında sıçramalar yapmayı başarmıştır.

Ayrıca, Sadullah Alagöz, Ankara Sanayi Komisyon Başkanlığı, Evet Destek Platformu Kurucusu ve Genel Başkanı ve ANKAF Federasyonu Genel Başkanı olarak siyasi çalışmalarda da yer almaktadır. Siyasetteki çalışmaları ile de tanınmaktadır.

Genel olarak, Sadullah Alagöz, iş hayatındaki başarıları ve farklı sektörlere olan ilgisiyle tanınan bir iş adamı ve siyasetçidir.

Yorumlar