Rüzgar Gülü Başvuru Yap 2023: TRT Çocuk Rüzgar Gülü Yarışması Başvuru İşlemleri

Rüzgar Gülü Başvuru 2023 nasıl yapılır? Rüzgar Gülü Başvuru Formu, Telefon Numarasaı çocuklar tarafından çok soruluyor. TRT Çocuk'ta yayınlanan eğlenceli ve kültürlü yarışmaya katılmak isteyen minikler heyecanla adresi ve başvuru yollarını araştırıyor. Sizler için gerekli olan bilgileri derledik.

Google Haberlere Abone ol
Rüzgar Gülü Başvuru Yap: TRT Çocuk Rüzgar Gülü

Rüzgar Gülü Başvuru formu 2023 nasıl yapılır? Başvuru bilgileri, telefon numarası, iletişim işlemleri çocuklar tarafından merak ediliyor. Yarışma çocuklar tarafından merakla araştırılıyor. Kayıt yaptırmak istiyorum, nasıl yapacağım, neden kayıt olamıyorum? Çocukların büyük ilgiyle izledikleri yarışma uzun aradan sonra yeniden ekranlara döndü. Çocuklar hem eğlendirici hem de bilgilendirici yarışmayla güzel vakit geçiriyor. Peki, Rüzgar Gülü Başvuru Yap 2023 nereden ve nasıl yapılır?

RÜZGAR GÜLÜ BAŞVURU YAP 2023 FORMU

Yarışmaya başvuru yapmak isteyen çocuklar uzun uğraşlarda bulunuyor ancak başvuru işlemlerini bir türlü yapamıyor. TRT Çocuk'ta yayınlanan yarışmaözellikle de çocuklar tarafından heyecanla izleniyor.

TRT Çocuk kanalı, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu (TRT) tarafından çocuklara yönelik yayın yapan bir televizyon kanalıdır. Kanal, Türkiye'de 2008 yılında yayın hayatına başlamıştır.

TRT Çocuk kanalı, 7/24 yayın yapmakta ve çocuklara öğretici, eğlenceli ve kaliteli içerikler sunmayı hedeflemektedir. Kanalda çocuklar için çizgi filmler, animasyonlar, belgeseller, çocuk şarkıları, eğitici programlar, tiyatro ve skeçler gibi çeşitli programlar yayınlanmaktadır.

TRT Çocuk kanalı, çocukların zeka gelişimine, sosyal ve duygusal gelişimine, kültürel ve tarihi bilgi birikimine katkıda bulunacak içerikler sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca, kanalda çocukların sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemeleri için sağlık, beslenme ve spor gibi konuları ele alan programlar da yayınlanmaktadır.

Kısacası, TRT Çocuk kanalı çocukların güvenli bir ortamda eğlenerek öğrenmelerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir televizyon kanalıdır.

Yarışmayı izleyen minikler de katılmak için heyecanla başvuru formunu ve adresini araştırıyor. Rüzgar Gülü Başvuru 2023 nasıl yapılır? Rüzgar Gülü Başvuru Formu, Telefon Numarası kaç? Rüzgar Gülü başvuru formu 2023, TRT Çocuk Net TR Rüzgar Gülü nasıl başvurulur, saat kaçta başlıyor?

RÜZGAR GÜLÜ BAŞVURU 2023 NASIL YAPILIR?

TRT Çocuk Rüzgar Gülü yarışmasına katılmak için öncelikle resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan formu doldurmamız gerekiyor. Ama öncesinden bilmemiz gereken farklı bazı detaylar da söz konusudur. 

Rüzgar Gülü Başvuru Nasıl Yapılır 2022 Başvuru Formu? (TRT Çocuk Rüzgar Gülü Yarışması)
Rüzgar Gülü

 

TRT Çocuk kanalında yayınlanan yarışma 2016 yılında başlamış ve bir süre ara vermişti. Yarışmanın sunucuları ise Serkant Özenç ile Emel Yurt'tur.

TRT'nin kendisi tarafından yapılan ve yönetilen yarışmanın formatı da dahil her şeyi kanala aittir. Yarışmaya katılım için öncelikle başvuru yapmak gerekiyor. Başvurusu daha önce kabul edilecen çocuklar yarışma günü geldiğinde canlı yayına alınıyor. Canlı yayına alınan çocuklara bilgisayardan rastgele bir oyun seçeneği alınır. Daha sonra o oyundan bazı sorular telefon üzerinden canlı yayında sorulur. Sorulara genellikle resimler eşliğinde iki tane şık verilir. Her soru için ise 90 saniye süre verilir. Yani 1,5 dakika. Yarışmanın ödülü ise verilen doğru cevapların çokluğuna göre değişmektedir. 

Rüzgar Gülü Yarışmasına katılmak isteyen minikler için gerekli olan bilgilerin tamamını derleyerek buraya aktardık. Çocukların son dönemlerde hayranlıkla takip ettikleri TRT Çocuk  yarışması miniklerin güzel vakit geçirmesini sağlıyor. Yarışmaya başvuru yapmak isteyenler ise heyecanla kabul edilmeyi bekliyor. 

Rüzgar Gülü yarışmasına başvuru yap 2022, nasıl başvuru yapılır? Rüzgar Gülü BAŞVURU FORMU
Rüzgar Gülü Yarışması

 

Bu makalemizde sizlere TRT Çocuk yarışmasına başvuru işlemlerini anlatacağız.

Rüzgar Gülü yarışması TRT Çocuk'ta her gün yayınlanan bir yarışmadır. Yarışmaya telefon güzerinden canlı bağlantı yoluyla katılmak mümkün olduğu gibi, yarışmaya mesaj göndererek de farklı formatlardaki yarışma kategorilerine katılabilirsiniz. 

Şimdi öncelikle yarışmanın kaç kategoriden oluştuğunu belirtememiz lazım. Yarışmada Tel Ali, Canlı Yayın, Atasözü Gönder ve Zıpzıpa Cevap Gönder şeklinde arklı kategoriler bulunuyor. 

Bu yarışmalardan herhangi birine katılmak istiyorsanız Resim-1'deki yuvarlak kutucuklardan birini seçmelisiniz.

Rüzgar Gülü yarışmasına başvuru yap 2022, nasıl başvuru yapılır? Rüzgar Gülü BAŞVURU FORMU
Kategoriler


Resim-1: Kutucuklardan birini tıklıyoruz

Rüzgar Gülü yarışmasına başvuru yap 2022, nasıl başvuru yapılır? Rüzgar Gülü BAŞVURU FORMU
Form Örneği


Resim-2: Bu formu eksiksiz bir şekilde dolduruyoruz.

Hemen ardından önünüze gelen Resim-2'de yer alan formu dolduruyoruz.


Resim-3: Başvuru butonuna tıkladıktan sonra başvuru işleminiz tamamlanıyor. 

Formumuzu eksiksiz doldurduğumuza lütfen dikkat edelim. Formu doldurduktan sonra hemen altında bulunan Resim-3'te de gösterildiği gibi "başvuru" butonuna tıklıyoruz. Hepsi bu kadar!

TRT ÇOCUK RÜZGAR GÜLÜ SAAT KAÇTA?

TRT Çocuk kanalında yayınlanan Rüzgar Gülü yarışması hafta içi her gün saat 18.50'de başlıyor. Yaklaşık yarım saat süren yarışma 19.20'de sona eriyor. Çocukların severek ve beğenerek izlediği yarışmanın çok kısa olması çocukları bazen üzebiliyor.

RÜZGAR GÜLÜ ŞARTLARI NELERDİR?

Rüzgar Gülü yarışmasına başvuru yapmak için özel bir şart aranmıyor. Türkiye'nin her yerinden belli yaş aralığındaki bütün çocuklar yarışmaya başvuru yapabiliyor. Yarışmaya katılacak çocukların anne veya babalarının gözetiminde başvuru yapması gerekiyor. Telefon ile bağlantı kurulması esnasında da yine aynı şekilde ebeveynlerden birinin çocuklarının yanında olması ve yarışmaya katılabilmeleri için gerekli olan muvaffakiyetleri vermesi gerek. Ebeveynlerinden habersiz başvuru yapan çocukların başvurusu kabul olmuyor. 

TRT ÇOCUK RÜZGAR GÜLÜ TELEFON NUMARASI KAÇ?

Rüzgar Gülü başvuruları sadece form üzerinden alınıyor. Telefon numarası ile başvuru kabul edilmiyor. Telefon (Santral) : 0 312 463 43 43 bu numaradan yine de bilgi almak isterseniz arayabilirsiniz.

TRT ÇOCUK RÜZGAR GÜLÜ SUNUCULARI KİM?

Yarışmanın sunucuları kim, kimler sunuyor soruları da çocuklar tarafından merakla sık sık sorulan sorular arasında bulunuyor. Çocuk kanalının eğlenceli programını aslında daha da eğlenceli hale getirenler yarışmayı sunan birbirinden sempatik ve tatlı iki genç sunucudur. Sunucuların yarışmaya kattığı renk, çocuklarla kurdukları ince ve nazik diyalog, çocukların haylazlıkları karşısında gösterdikleri sabır onların yarışmaya kattığı güzellik olarak karşımızda duruyor. Yarışmanın sunucuları Serkant Özenç ile Emel Yurt'tur.

RÜZGAR GÜLÜ SUNUCUSU SERKANT ÖZENÇ KİMDİR?

Yarışmayı sunan iki sunucudan biri Serkant Özenç'tir. Peki, Serkant Özenç kimdir?

Serkan Özenç, 1979 yılında İzmir ilinde dünyaya geldi.

İlk, orta ve lise eğitimini burada tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Isparta'da bulunan Süleyman Demiral Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü'nde aldı.

TRT İstanbul stüdyolarında "Hazır Mısın" ve "Kasaba" isimli programların sunuculuğunu üstlendi.

Halihazırda TRT Çocuk kanalında "Rüzgar Gülü" programını sunuyor.

Aynı zamanda daha önce de TRT İzmir stüdyolarında "Pabucu Yarım" ve "Salıncak" isimli programların da sunuculuğunu yaptı.

Özenç'in en önemli özelliği ise birçok filmin seslendirmesini yapmasıdır.

Ankara Devlet Tiyatroları oyuncusu olan Özenç burada birçok oyunda da rol aldı.

RÜZGAR GÜLÜ SAAT KAÇTA BAŞLIYOR?

Rüzgar Gülü yarışması TRT Çocuk kanalında hafta içi her gün saat 18.50'de başlıyor. Saat 19.20'de sona eriyor. Çocuklar genel olarak yarışmanın kısalığından şikayet ediyor. Bu nedenle yarışmanın daha uzun veya günün farklı saatlerinde de yayınlanmasını istiyor.

RÜZGAR GÜLÜ YAŞ SINIRI KAÇTIR?

Rüzgar Gülü yarışmasına başvuru yapmak için belli bir yaş aralığında olmak gerekiyor.

Şimdi sıra geldi başvurumuzu yapmaya. Başvuru için öncelikle şu linki kullanmalısınız: 

TRT Çocuk Rüzgar Gülü Yarışması Başvuru Formu

RÜZGAR GÜLÜ SUNCULARI EVLİ Mİ?

Yarışmanın iki sempatik sunucusu Serkant ve Emel'in özel hayatı da bazen minikler ve özellikle de ebeveynleri tarafından merak ediliyor. Rüzgar Gülü yarışmasının sunucuları Serkant ve Emel, evlenerek hayatlarını birleştirdiler. 

İşte ikilinin en son hali:

Rüzgar Gülü sunucuları
Rüzgar Gülü sunucuları

 


 

Yorumlar

Tofiq Ben AZERBAYCANLIYIM BENİM13 YAŞIM VAR BENDE KATILMAK İSTİYORUM
Aslı GÖKKAYA Aslı GÖKKAYA karamanmaraş elbistan
Yaqub h Katılmak istiyoru
Yaqub Katılmak istiyoru
Hilal Züleyha Bende Yarışmaya Katılırım