Rüyada silah veya tabanca görmek neye yorumlanır?

Rüyada silah (tabanca) görmek, muzaffer olmak anlamını taşır. Düşmanlara karşı galip gelmeye işarettir. İmam Nablusi'ye göre rüyada silah görmek hastalıklardan kurtulmaya ve şifa bulmaya delalet eder.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada silah veya tabanca görmek neye yorumlanır?

Rüyada Silah Görmek en çok görülen rüyalardandır. Bu rüyayı görenler, rüyada silah görmek ve rüyada silah bulmak anlamlarını arıyor. İşte bu rüyaların İmam Nablusi'ye göre yorumları:

  • Rüyada Üzerinde Silah Taşımak
  • Rüyada Silah Görmek
  • Rüyada Silahını Kaptırmak
  • Rüyada Silah Kuşanmak
  • Rüyada Silahla Vurulmak

Rüyada Silah Görmek

Rüyada silah görmek, muzafferlik anlamındadır. Düşmanlara karşı zafer kazanmak olarak yorumlanan bu rüya aynı zamanda hasta olan bir kişi için şifa bulmak olarak yorumlanır.

İmam Nablusi'ye göre rüyada silah (tabanca) görmek, ilim kuşanmak olarak da yorumlanmıştır. Güç ve kuvvetin işareti olan bu rüya hayırlı bir rüya olarak yorumlanmıştır.

Rüya sahibi üzerinde silah olduğu halde silahsız kişilerin arasında bulunduğunu görse, o kişiler arasında belli bir yeri ve mevkisi olacak anlamı taşır. İnsanlar tarafından saygın bir kişilik olacağı anlamındadır. Bazende bu rüya şu şekilde yorumlanmıştır; eğer içinde bulunduğu kişiler genç ise düşmanları olduuna yaşlı iseler dostaları olduğuna işaret eder.

Rüyada Üzerinde Silah Taşımak

Rüya sahibi üzerinde bir silah taşıdığını ve onu kullanmaya kudreti olduğunu görse, emellerine ulaşacak anlamı taşır. 

İmam Nablusi rüyada silah görmeyi bazende şöyle yorumlamıştır; Eğer rüyayı gören kişi hastalık ile cebelleşiyorsa o kişinin öleceğine işarettir demiştir. Bazende din üzere yaşamaya ve feraha ermeye delalet eder.

Rüyada silah gören kişi ailesinden uzakta ise sağ salim ailesine ve sılasına kavuşacak anlamındadır.

Rüyada Silahını Kaptırmak

Bir kişi üzerindeki silahı birisine kaptırırsa elindeki gücü ve kuvveti kaptıracak anlamı taşır.

Rüyada Silah Kuşanmak

Rüyada silah kuşanmak; Sıkıntı dert ve kederin ortadan kalkmasına şeytanın şerrinden emin olmaya delalet eder.

Rüyada Silahla Vurulmak

Rüyayı gören kişi silahla birileri tarafından vurulduğunu gördüyse, dara düşeceğine ve keder çekeceğine işaret eder. Eğer silahla sizi vuran kişiyi tanıyorsanız o kişinin de Allah'ın yasakladığı işler yapacağına işaret eder. Büyük bir hatanın içindedir.

Rüyada silah görmek ne anlama gelir

Yorumlar