Rüyada lahana görmek

Rüyada lahana görmek, rüyayı görenin bir sırrı öğreneceği anlamını taşır. Lahana kat kat olan ve yumuşak bir sebzedir. Rüyada görülen lahana, bazen güzel karşılanmayan şeylerin yaşanacağı anlamını taşır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada lahana görmek

Rüyada lahana görmek ne anlama gelir... Rüyada lahana görmek, kalbi katılaşmaış bir kimse ile karşılacağı anlamına gelir. Lahana yapraklarını eline aldığını görmek, nazik bir şekilde birşeye vakıf olmaya delalet eder. Elinde Lahana yaprakları görmek, elde ettiği şeye yumuşak bir yöntemle nail

Rüyada lahana görmek, rüyayı gören kişinin sırrına ve gizlediği malına işaret eder. Rüyada sararmış yapraklı lahana hastalık demektir.

Rüyada lahanayı alıp keserek yediğini görmek, dünyanın sırrına hakim olmaya çalışmaya işarettir.

Rüyada lahana görmek, iyiye yorulmaz. Rüyada asma, üzüm ve lahanaları pazara götürdüğünü görmek, şiddet ve zorluk olarak yorumlanır. Rüyada lahana, yaşanacak sıkıntılara işaret eder. 

Bazı tabirciler ise rüyada lahana görmeyi büyük gelir sahibi olunacağı anlamında yorumlamıştır.

Lahana kesmeye çalışmak, başkalarının gizlediği şeyleri öğrenmeye çalışmak anlamını taşır. Rüyada lahana görmek ticaretle uğraşan bir kimse için iyi yorumlanmaz. Baze zamanlar rüyada lahana, şiddet ve zorluk olarak yorumlanmıştır.

Rüyada pişmiş lahana görmek çiğ lahana görmekten daha hayırlı olduğu anlamındadır.

Yorumlar