Rüyada kedi görmek ne anlama gelir, yorumu nedir?

Rüyada kedi görmek, çoğu rüya tabircisi tarafından üzüntü ve keder olarak yorumlanmıştır. Bazı tabirciler ise rüyada kedi görmenin hizmetçi anlamı taşıdığını söylemişlerdir. İmam Nablusi Hazretlerine göre rüyada kedi, zinadır. Rüyada kedi görmek bazı yorumculara göre de hırsız olarak tabir edilir.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada kedi görmek ne anlama gelir, yorumu nedir?

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir, bazı tabirciler tarafından hizmetçi olarak tabir edilir. Bazı rüya tabircilerine göre, rüyada kedi görmeyi hırs, düşmanlık, keder ve üzüntüdür. Rüya sahibinin rüyada dişi kedi görmesi, hizmetçi ve koruyucu anlamını taşır. Rüyada kediden bir fayda sağlamak hırsızın malından istifade etmek anlamını taşır.

RÜYADA KEDİ GÖRMEK İMAM NABLUSİ'YE GÖRE

İmam Nablusi'ye göre, rüyada kedi görmek, zinadan olan çocuğa delalet eder. Bazende rüyada kedi görmek, akılsızca davranan ve ortalıkta şaklabanlık yapan adam olarak yorumlanır. 

Rüyada kedi, hırsız olarak da yorumlanır. Bazı rüya yorumcularına göre, kedi, kişinin ev halkından olan bir hırsızdır. 

Kirmani hazretlerine göre rüyada kedi öldürmek, hırsızı mağlup etmeye delalet eder. Yine rüyada kedi bazı kere hastalık olarak yorumlanmıştır.

Bazı tabircilere göre rüyada kedi evlat terbiyesinde hırslı olan bir kadındır.

RÜYADA KEDİ SATMAK

Rüyada kedi sattığını göre, maldan infak anlamındadır.

RÜYADA KEDİ ISIRMASI

Bazen rahat bir sene geçireleceği anlamını taşır. Rüyada kedi, görülme şekli ve durumuna göre; Feryat ve figan,Zevce için cefa,Evlat,Zina ve vefasızlık,Düşmanlık,Hırsızlık,Koğuculuk anlamlarında yorumlanabilir.

RÜYADA KEDİ TIRMALAMASI

Rüyada kedinin bir kişiyi tırmalaması veya kanını akıtması, yahut gözünü çıkarması, düşmanlığı açık olan bir düşman ile tâbir olunur. Bir kedi ile mücadele ettiğini ve hatta kendisini tırmaladığını veya ısırdığını görmek, mücadeleye işaret eder. Erkek kedi birisini ısırırsa veya tırmalarsa, o kişinin sağlığına dikkat etmesine işaret eder. Kedi ile yaptığa mücadele ve münakasada mağlup olan kimse yakalandığı hastalık, üzüntü ve kederinden acilen kurtulur.

RÜYADA KEDİYE DÖNÜŞTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Bir kimsenin rüyada kedi olduğunu görmesi, hırsızlık ve kendisine fayda vermeyen durumlar geçirmeye delâlet eder...

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir, yorumu nedir?
Rüyada kedi görmek ne anlama gelir, yorumu nedir?

 

RÜYADA KEDİ KOVALAMAK

Uğursuzluğun işaretidir. Eğer rüyada kediyi kovalıyorsanız bu iyi anlam taşır. Dişi kedi kötü bir kadını belirtir. Kendisinin kedi şekline dönüştüğünü görmek, kötü işlerden geçimini sağlamak demektir.

Bazı tabirciler de kedinin dişisi hilekar kötü bir hizmetçi kadındır, dediler. Kedi bir şahsın etrafinda dolasip onu korumaga çalistigi halde, o sahsa hem zararı ve hem de faydası dokunan bir adama nispet edilir. Rüyada bir kedi sattığını gören kimse, malini infak eder.

RÜYADA KEDİ YEMEK

Kedi eti yediğini gören kimse, sihirbazlık öğrenir.

KEDİNİN EVE GİRMESİ

Bir şahıs bir eve bir kedinin girdiğini görse, o eve hırsız girer. Eğer o evden bir şey almış çıktığını görse, o evden hırsız bir şey götürür. Bir kediyi kestiğini veya öldürdüğünü ya da tuttuğunu gören kimse, bir hırsızı tutar ve ona galip gelir.

Rüyada kedi görmek ne anlama gelir, yorumu nedir?
Rüyada kedi görmek ne anlama gelir, yorumu nedir?

 

RÜYADA KEDİ GÖRÜLMESİ

Bazen bu rüya halk hakkında adalete veya dünyanın durumunun bozulmasına işarettir. Bu rüya bazen de düşmanları def etmeye, işarettir. Bazen de kedi, evladın terbiyesi hususunda çok hırslı olan kadına işarettir.

Rüyada kedi görmek görüldüğü gibi farklı farklı yorumlarla tabir ediliyor. Siz de rüyada kedi gördüyseniz, nasıl gördüğünüzü yorum kısmına yazarsanız, farklı yorumlar gelebilir.


 

Yorumlar