Rüyada El Öpmek Ne Anlama Gelir

Rüyada el öpmek, hayırlı rüyalar arasında sayılmaktadır. Her alanda bereket anlamına gelen rüyalar, hayırlı evlatlara sahip olmak anlamını da taşımaktadır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada El Öpmek Ne Anlama Gelir

Rüyada el öpmek, hayırlı rüyalar arasında sayılmaktadır. Her alanda bereket anlamına gelen rüyalar, hayırlı evlatlara sahip olmak anlamını da taşımaktadır. Rüyasında daha önce tanımadığı, görmediği birinin elini öpmek, iyi anılmak, sevilmek, saygı görmek anlamını taşımaktadır. Ölen birisinin elini öpmek, herkes tarafından sevilmek, güvenilmek anlamındadır. Takdir edilen bir kişi olduğunuzu düşünebilirsiniz.

Rüyada anne veya babasının elini öpen kişi, aile hayatına ne kadar değer verdiğini, ailesini sevdiğini düşünmelidir. Eşin elinin öpülmesi, huzurlu ve mutlu bir evliliğin, sevgilinin elini öpmek ise ona karşı duyulan ilgi ve hassasiyet olarak yorumlanmalıdır. Aileden olanların ellerini öpmek her zaman iyi değerlendirilir.  

El öpmek her zaman saygı, sevgi ve huy güzelliği anlamında yorumlanmalıdır. Rüyada öpülen el uzunsa cömertliğe, kısaysa cimriliğe işarettir. Öpülen el kesilirse, aileden birinin kaybedileceğine inanılır. İki elin kesilmesi uzun yaşamın işaretçisidir.

Rüyada el öpmek, öptüğünüz kişinin rızasına kavuşmak, o kişinin yolundan gitmek ve o kişiye saygı, sevgi beslemek anlamını taşıyacaktır. Öpülen elin dışında eller görmek ise, başkalarından alacağınız yardımı anlatacaktır. El öpme rüyaları genelde iyi sonuçları olan rüyalardır. Yine de rüyanızı bütün olarak ele almanızı öneririz.

Yorumlar

kader Yengemin benim elimi optu ne anlama gelir