Rüyada Baba Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baba olduğunu görmek kişinin yakın zamanda çektiği sıkıntıların, kederlerin, acıların belli bir müddet devam ettikten sonra son bulacağına ve tüm bu zorluklar sonunda kemale erip bunların meyvesini alacağına işaret eder.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Baba Olduğunu Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada baba olduğunu görmek kişinin yakın zamanda çektiği sıkıntıların, kederlerin, acıların belli bir müddet devam ettikten sonra son bulacağı şeklinde yorumlanır.Rüya sahibi, tüm bu zorluklar sonunda kemale erip bunların meyvesini alacağına delalettir. Kişi eğer eşinden hamile ise; hamileliği öğrenmesi dolayısıyla baba olduğunu görürse yukarıdaki söylediğim mutluluğa erişme faslı belli 9 aylık bir plan neticesinde gerçekleşecektir. Bu 9 aylık zaman dilimi onun için hayatında hiç olmadığı kadar disiplinize ve düzenli geçecektir. Daha önce olmadığı kadar işlerini zamanında ve en iyi şekilde yerine getirmeye başlayacaktır. Üstelik tüm bu disiplin, plan ve rutin ona hayatında daha evvel tatmadığı bir zevk verecektir. Zira tüm bu çabalar ve eforlar az önce bahsettiğim ödülü beraberinde getirecektir. Bu ödül daha çok nakit para olarak değilde; taşınmaz malvarlığı ya da bir deniz aracı(gemi, yat, tekne) gibi elle tutulur, hayat boyu kullanılabilecek ve sizin için maddiyatın yanında manevi değer de taşıyan nesneler olacaktır.

Kişi rüyada baba olduğunu eğer eşinden değilde bir başka bayandan görürse bu onun kanun dışı yollardan birtakım baş ağrıları çekeceğini; fakat tüm bu belalar neticesinde kişiye ansızın hiç beklenmedik şekilde büyük bir çıkar kapısı olacağını belirtir.  Bu çıkar kapısı daha çok kanun açıklarından fayadalanarak elde edilecek gelire delalettir. Buradan elde edilecek çıkar ilk başta çok büyük gibi gelsede kişiye çok büyük fayda getirmeyecektir.  Kişinin bu konuda özellikle dikkatli olmasında fayda bulunmaktadır. Yani bu çıkar kapısına fazla bel bağlanmamalı ve gündelik işler aksatılmamalıdır.

Rüyada baba olduğunu gören kişi eğer bunu hamile eşten değilde bir çocuğun varlığından ya da bir bebeğin kendisine ait olduğundan öğrenir ise kişi bu durumda temkinli olması lazımdır. Zira gerçek hayatında onu bekleyen amansız bir düşmanla uzun süren bir kavgaya tutuşacak ve sonunda sıkı fıkı dost olacaktır. Ayrıca bu dostluk ona daha önce elde edemediği kadar maddi ve manevi kazançlar sağlayacaktır. En iyi dostluklar en büyük kavgalardan sonra oluşur sözüne bu durumda itibar etmeli ve yeni dostunuzla gerçekleştireceğiniz birliktelikte eski kara günleri asla anmayın yoksa tekrardan aranız açılacak ve dostluğunuz neticesinde elde edeceğiniz ya da ettiğiniz maddi manevi kazançlara elveda diyebilirsiniz. Bu noktadan sonra dostunuz sizi terk edebilir hatta tekrardan düşman bile olabilir aman bu hassas dengeyi kaçırmayın.

Tüm bu yukarıda saydığım olasılıkların yanında uyarmalıyım ki rüyada baba olduğunu gören erkek bir an evvel daha önceden gelen kötü alışkanları bırakmalıdır; çünkü yukarıda belirttiğim bu sıkıntılar ve de belalar neticesinde elde edeceği kazanç kişinin bu kötü ve hayatını aksatan alışkanlıklarını ne oranda terk edeceğine göre değişecektir. Yani tüm bu kazanç şartı biraz da kişinin iradesine bağlıdır. İşin tamamen şans faktörüne dayanmadığını ve biraz da sizde bittiğini unutmayın ve tüm bu fırsatları değerlendirin.

Yorumlar