Rüyada yorgan görmek ne anlama gelir

Rüyada yorgan görmek, İmam Nablusi Hazretlerine göre, yuvaya ve hayırlı eşe delalet eder. Caferi Sadık ise rüyada yorgan görmeyi makam ve mevkinin artması anlamında yorumlamıştır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada yorgan görmek ne anlama gelir

Rüyada yorgan görmek, rüya tabiri yapan imamlara göre haneyi saadete, rahatlığa kavuşmaya, kuvvetli ve emniyetli olmaya, salih bir kadına, erkeğin birlikte olacğaı kadına delalet eder.

Rüyada yorgan gören kişi bekar ise evlilik yolunda adım atacağına, nişanlanmasına yada evlenmesine işaret eder.

Rüyada yorgan gören kişi mutluluğu bulacak demektir. Olaylar karşısında akıllıca davranarak, mutlu ve ferah bir geleceğe adım atacak demektir.

Rüyada yorgan görmek nasıl yorumlanır

Rüyada yorgan görmek kuvvetli olunacağı ve rahatlanacağı anlamını taşır.. Rüyasında yorgan gören kişi olaylar karşısında akıllıca davranarak mutluluğu bulacak demektir.

Cafer-i Sadık'a göre rüya üç şekilde yorumlanır; Akıllı bir eş, bakire hizmetçi, yüksek mevki.

İmam Nablusi'ye göre rüyada yorgan görmek, hayırlı eşle yorumlanır.

Rüyada yorgan görmek anlamı nedir

Rüyada yorgan görmek anlamı, kesinlikle bir mal edinileceğine yorumlanır. Bu mal giysi, daire ya da bir tarla, bir dükkan veya bir araba gibi pahalı menkullerde olabilir.

Rüyada geceleyin bir yorgan alıp ve onun içinde uyuduğunu gören bekar bir kimse, evleneceği anlamını taşır. Evli bir kişi ise rahat bir hayata kavuşur.

Rüyada yorgan almak

Rüyada bir yorgan aldığını gören kimse bekar ise evlenir. Yine rüyada yorgan almak emniyet, rahatlik, dinlenmeye ve rahata kavuşmak olarak tabir edilir.

Rüyada eşiyle beraber bir yorgan altına girdiğini görmek, hayırlı bir mal edinmeye delalet eder.

Rüyada yorgan ve ya çarşaf görmek, kuvvetli ve güvenli güzel bir kadın olarak yorumlanır.

Bir kimsenin rüyada inciden yapılmış bir yorgan görmesi, eşinin dinde mertebe artırmasına ve Kur'ân-ı Kerim'i hıfz etmesine alâmettir.

Rüyada yırtık yorgan görmek ve rüyayı görenin üstünden yorgan atması eşinden ayrılmak olarak tabir edilir. Yorgan çalındı ya da yandı ise aile içi huzursuzluk baş gösterecek demektir.

Rüyada siyah yorgan görmek, bilgi sahibi olacagina, veya bir sevinç yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı yorgan görmek, kadın yüzünden çıkacak düşmanlık ve kavgaya işarettir.

Rüyada beyaz ve temiz yorgan görmek, mutlu evliliktir.

Rüyada Yorgan görmek İmam Nablusi'ye göre mutlu bir yuva kurmaya, hayırlı bir eş bulmaya delalet eder. İmam Caferi'ye göre ise yorgan makam ve mevki anlamına gelmektedir.

 

Yorumlar

taha keremit renkli kücük bir kedi arkadaşlarla otururken masa altında ayaklarıma saldırıyor bende onu kovalıyorum