Rüyada yağmur yağdığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada yağmur yağması, her zaman hayırla yorumlanan rüyalar arasında yer alır. Rüyada yağan yağmur sonucu herhangi bir hasar oluşmadıysa, bol kazanca ve hayra işaret delalet eder.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada yağmur yağdığını görmek ne anlama gelir?

Rüyada yağmur görmek, rüya tabircileri tarafından her zaman hayırla yorumlanan rüyalar arasındadır. Rüyada yağmur yağması sonucu herhangi bir hasar oluşmadığı takdirde, bol kazanca ve hayra işaret eder. Rüyada fırtına ile yağmuru beraber görmek, sıkıntı ve kederli bir günün habercisi olarak yorumlanır.

Rüyada sakin bir şekilde yağmur yağdığını görmek, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına ve bir sürpriz ile karşı karşıya kalınacağına işaret eder. Yağan yağmurda ıslandığını görmek, sıkıntı ve hastalıktan kurtulmaya ve aniden büyük bir huzura kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yaşanılan şehre tufan halinde yağmur yağdığını görmek, kazancın ve rızkın artacağına ve borçlardan kurtuluşa işaret eder. Rüyada evin içine yağmur yağdığını görmek, eve hayırlı misafir geleceğine işarettir.

Rüyada erkek evine yağmur yağdığını görmüş ise, eşinin hayırlı bir çocuk doğuracağı yönünde tabir edilir.  Rüyada sağanak ve kara yağmur yağdığını görmek, ölüm ile sonuçlanabilecek bir hastalığa ve bu hastalık sonucu gelecek ölüme işaret eder.

Rüyada yılın ya da ayın ilk günü yağan yağmur görmek, o ay ya da yıl içinde bolluk yaşanacağına delalet eder. Rüyada yağan yağmurun yalnızca bir alana yağdığını görmek, bölgedeki insanların zulüm yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yağmur görmek arzu edilen şeylerin ve duaların kabul olacağına işaret eder. Rüyada yağmur görmek, rüyayı gören kişinin eğer bir işi yoksa kısa zamanda iyi bir iş sahibi olacağına, maddi sıkıntı yaşıyorsa sıkıntılarının geçeceğine ve sevdiği kişi ile dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada kişiye ya da ekili arazilere yağan yağmurun zarar verdiğini görmek,  üzüntü ve kedere işaret eder. Rüyada yağmurun her tarafa eşit şekilde yağdığını görmek, olması yönünde ümidi kesilen bir dileğin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yağmur görmek, hayırlı ve güzel şeylerin olacağına işaret eder.

Rüyada yağmur yağması ne anlama gelir?

Yorumlar