Rüyada Telefon Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada telefon görmek ilk yorumda sevilmeyen ve uzak durulmak istenilen bir kişi tarafından rahatsız edilmek olarak yorumlanmaktadır.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada Telefon Görmek Ne Anlama Gelir

Rüyada telefon görmek ilk yorumda sevilmeyen ve uzak durulmak istenilen bir kişi tarafından rahatsız edilmek olarak yorumlanmaktadır. Ancak görülen rüyaya göre iyi anlamda da yorumlanabilmektedir. Çünkü telefon uzaktaki kişilerle kolayca haberleşmek anlamına gelmektedir. Bu nedenle de rüyada telefon görmek uzaktaki kişilerle haberleşme olarak da yorumlanabilmektedir. Ayrıca rüyada telefon görmek hayırlı bir haber alma olarak da yorumlanabilmektedir. Çünkü telefon sayesinde insanlar en uzaktaki kişilere dahi duygularını kolayca aktarabilmektedir. Rüyada telefon görmek konusuyla ilgili olarak cep telefonu görmek de bu bağlamda ele alınabilecek tabirlerdendir. Rüyada telefon görmek yorumuna tabi olan cep telefonunu görmek kişinin uğurlu bir gelişme yaşayacağı ve bu gelişmenin arkasının da iyi olacağı haber edilmektedir. Bazı yorumlarda ise rüyada telefon görmek beklenmeyen bir zamanda birinden bir söz duymaya işaret edilmektedir.

Rüyada telefon görmek ve cep telefonunu kırdığını görmek rüyayı gören kişin zarar etmesi anlamına ya da zarar edeceğini bildiği halde bir işe başlamasına yorulmaktadır. Bu yoruma göre kişi maddi anlamda büyük bir kayba uğramaktadır. Rüyada telefon görmek ve cep telefonu bulmak ise kişinin ailesiyle, arkadaşlarıyla ve dostlarıyla uzun süredir görüşememesine ve ihmal etmesine yorumlanmaktadır. Bu yoruma göre bir anlamda kişinin bir anlamda vefalı olması gerektirdiğini zihnen kendisine rüyasında göstermektedir. Rüyada telefon görmek cep telefonu almak kişinin umudunu kestiği birisiyle karşılaşması, eskiden görüştüğü ancak artık karşılaşıp görüşemediği kişiyle eskisi gibi görüşmesi ve sarılıp hasret gidermesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada telefon görmek, telefonla konuştuğunu görmek hem hayır hem de şer olarak iki şekilde yorumlanmaktadır. Hayırlı olan tarafı kişinin büyük ve hayırlı bir kısmet alması; şer olan tarafı ise kişinin haber beklediği bir işte olumsuz yanıt alması ve bir ayrılık yaşaması olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada telefon görmek kişin hayırlı işler yapmasına, sevdiği kişilerle eğlenmesine, yüksek mertebeye çıkmaya ve mutlu edici bir haber almaya da yorumlanmaktadır. Rüyada telefon görmek faydalı işlerle meşgul olmaya, tez zamanda yaptığı işten memnun edici bir haber almaya yorumlanmaktadır. Rüyada telefon görmek olumsuz olarak rahatın bozulmasına, üzücü bir olayla karşılaşmaya ve değer kaybetmeye yorumlanmaktadır. Rüyada telefon görmek konusunda birçok tabirci farklı yorumlar ortaya atmaktadır. Bazı yorumculara göre rüyada telefon görmek yaşanılan sıkıntılardan sonra rahat etme, hayali kurulan hayırlı şeye ulaşma, hasret duyulan şeye çekilen cefa sonucunda ulaşma şeklinde ifade edilmiştir. Rüyada telefon görmek kişinin bilinçaltında var olan beklentilerinin uyku esnasında çeşitli yollarla karşısına çıkması olarak da yorumlanabilmektedir. Bu nedenle önemli olan rüyaları her zaman iyiye yormaktır.

Yorumlar

Ceylan baaoz Ruyamda tlf ile konusmadim sadece iku kez almanyada oturmakta olan teyzemin aradigini gordum tlf elime aldim ve iki kez teyzem aransigini gosteeiyordu nee anlama geliyor gofmus oldugum ruya