Rüyada polis görmek ne anlama gelir - Rüya Tabirleri

Rüya tabirleri tarihten beri önem taşır. Rüyayı gören rüya tabirlerine göre normal hayatında daha dikkatli olmak ister. Peki rüyada polis görmek ne anlama gelir. Rüyada polis görmek rüya tabirlerinde ikaz niteliği taşır denilmektedir.

Google Haberlere Abone ol
Rüyada polis görmek ne anlama gelir

Rüyada polis görmek ikaz niteliği taşıyan rüyalardan birisidir. Çünkü gerçek hayatta polis koyulan kuralların uygulanması konusunda en yetkili olan birimlerdendir. Bu anlamda rüyada polis görmek kişinin hem hukuki olarak hem de ahlaki olarak kurallara uyması şeklinde yorumlanmaktadır. Bazı tabirlere göre de rüyada polis görmek kişinin hayatında yapmak üzere olduğu bir yanlışa işaret edilmektedir. Polislerin suçluları yakalama görevine göre yorumlanan bu tabir, kişinin yaptıklarını sorgulamasına imkan tanımaktadır. Rüyada polis görmek ve polisten yardım istemek yeni tanışılacak birine ve bu kişiye çok dikkat edilmesi gerektiğine yorulmaktadır. Kişi eğer iş yaşamında ya da gündelik hayatında sosyal anlamda sık sık yeni ilişkiler kuruyorsa bunlarda dikkatli olması gerekmektedir. Ayrıca rüyada polis görmek ve polise işi düşmek bir takım tatsız olayların yaşanacağına kişinin bazı sınırlandırmalarla karşı karşıya kalması olarak yorumlanmaktadır. Bu tatsız olaylarda polisin yardım etmesi de yine bu olayın iyi bir şekilde son bulmasına yorulmaktadır.

ALİMLERE GÖRE RÜYADA POLİS GÖRMEK

Rüyada polis görmek bazı alimlere göre Azrail olarak yorumlanmaktadır. Kişi rüyasında polis olduğunu görürse bu o kişinin düşmanlarının olduğu ve o düşmanlardan korunması gerektiğine işarettir. Rüyada polis görmek bir başka alim tabirinde devlet sorumluluğu üstlenme olarak yorumlanmaktadır. Rüyada polis görmek kişinin korkularına da işaret olabilmektedir. Rüyada polis görmek kişinin korkularının kesin olmasına, gördüğü polisin kendisini tutması ömür boyu rahat olmaya, kişinin kendisinin polis olması ise devlet adamı olan birisinin emrindeki kişilerle anlaşma yapmasına yorumlanmaktadır. Rüyada polis görmek bazen de  şiddete ve hüzne yorumlanmaktadır. 

ÇAĞDAŞ ULEMAYA GÖRE RÜYADA POLİS GÖRMEK

Çağdaş ulemalara göre rüyada polis görmek kişinin etrafındakileri mağlup etmesi, etrafında var olan tehlikeleri, bazen de zararlı bir hayvandan gelebilecek zararı simgelemektedir. Rüyada polis görmek kişinin bir anlamda ailesi tarafından korunması olarak da yorumlanabilmektedir. Çünkü polis topum içinde koruyan ve kollayan bir makam olmaktadır. Aile de kişinin kendisini ve koruyan yakın çevresi olduğu için bu rüya ailenin koruması olarak yorumlanabilmektedir. Rüyada polis görmek, özellikle polis tarafından yakalandığını görmek dürüst ve namuslu bir şekilde yaşamaya işarettir. Kişinin polislik görevini yerine getirirken insanları tutukladığını görmesi de o kişilerle arasında düşmanlık oluşacağına işarettir. Rüyada polis görmek genel manada kişinin korkularının hayatında önemli yer tutması, bunun yanı sıra yine ailesi tarafından korunması ve düşmanlarına karşı korunma isteğini ifade etmektedir. Bu anlamda rüyasında polis gören ya da polis olduğunu gören kişinin öncelikli olarak kendisini güvenceye alacak davranışlarda bulunması ve buna göre hareket etmesi gerekmektedir. Çünkü rüyalar insanın yaşadıklarının bir yansıması olmaktadır.

Rüyada Polis Görmek Anlamı

Yorumlar

Murat rüyamda 7 _8 polis tarafından tutuklandım ve cezaevine gittim ,fakat cezaevinde et yogurup kebab yapan kişiler vardı.Onlar da polismis 1 sene ceza almışım.Et daha çiğ di yoguruyorlardi .