Rüyada öpüşmek ne anlama gelir?

Rüyada öpüşmek düşmanlar karşısında galip gelmeye, kişinin etrafındaki düşmanlarına diş geçirmesi olarak ilk anlamda yorumlanmaktadır

Google Haberlere Abone ol
Rüyada öpüşmek ne anlama gelir?

Rüyada öpüşmek düşmanlar karşısında galip gelmeye, kişinin etrafındaki düşmanlarına diş geçirmesi olarak ilk anlamda yorumlanmaktadır. Eğer rüyada genç bir erkek veya bayan öpülüyorsa bu sevinçli bir haber almaya işaret olunmaktadır. Yaşlı bir kadın öpülüyorsa da geçmişte yapılan bir hatadan dolayı birinden özür dileme olarak yorumlanmaktadır. 

Rüyada öpüşmek konusunda pek çok olumlu ve olumsuz yorum bulunmaktadır. Kişi rüyasında bir kadın tarafından öpülüyorsa bu o kişinin sevdiği kişi tarafından şefkat görmesi, ilgi görmesi olarak yorumlanmaktadır. Rüyada öpüşmek görmek ya da kişinin sevdiğini dudaklarından öpmesi yine olumlu habere, para gelmesine, büyük bir miktara para geleceğine yorumlanmaktadır. Kişinin rüyasında sevdiği kişiyi yanağından veya alnından öpmesi ise kişinin helal para kazanması olarak ifade edilmektedir. Rüyada öpüşmek, gösterişli bir kadını öpmek dul bir bayanla aynı yatakta yapmaya işaret edilmektedir.

Rüyada öpüşmek, kişinin rüyasında bir hizmetçiyi öptüğünü görmesi ise o kişinin patronuyla sıcak ilişkiler yaşamasına delalet etmektedir. Bir kadının bir erkeği öpmesi, onunla çok samimi olması çok istediği bir şeyin gerçekleşmesine yorumlanmaktadır. Rüyada öpüşmek cinsel ve ilişkisel anlamda birçok olaya yorumlanmaktadır. Rüyada öpüşmek, bir erkeğin süslü bir kadını öpmesi dul bir kadının mallarına sahip olmaya işaret edilmektedir. Kişi eğer rüyasında bir kadını öptüğünü ve onunla cinsel münasebette bulunmuşsa bu o kişinin sıkı bir dostluk yaşayacağına işaret edilmektedir. Rüyada öpüşmek, ölmüş birini öpmek öpen kişiye miras kalacağına işaret edilmektedir. Kişi rüyasında aile büyükleri huzurunda yeri öpmüşse bu o kişinin aile büyüğünün emrinde olduğunu göstermektedir. Rüyada öpüşmek ile ilgili olarak kişi rüyasında ölü bir kişi aşırı derecede öpüyorsa bu o kişinin hayır ve dua alması olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada öpüşmek, sevdiği kişiyi, eşini dudağından öpmek o ilişkinin hayırlı ve güzel bir biçimde ilerlemesi olarak yorumlanmaktadır. Mutlu zaman geçirmeye işaret edilmektedir. Kişi eğer o anda eşiyle kötüyse bunun iyiye gideceğine yorumlanmaktadır. Rüyada öpüşmek, yabancı bir kişiyi dudaktan öpmek bir kişiden menfaat sağlamaya, faydalanmaya yorumlanmaktadır. Benzer olarak yabancı bir kişinin rüyada dudaktan öpmesi de öpülen kişinin manevi olarak boşlukta olmasına işaret edilmektedir. 

Rüyada öpüşmek tutunacak bir dal arama olarak yorumlanmaktadır. Kişinin kendisini yalnız hissetmesi olarak işaret edilmektedir. Kişinin rüyasında uzun süre öpüştüğünü görmesi bol rızık ve kazanca işaret edilmektedir. Rüyada öpüşmek, kişinin rüyasında sevgilisini öpmesi o ilişkinin uzun yıllar mutlu sürmesine işaret edilmektedir. Kişinin sevgilisini şehvetle öpmesi mallarının artmasına ve zenginliğe, sevdiğini yanaktan öpmesi ise uzun ömre yorumlanmaktadır. Sevgiliyle rüyada öpüşmek, sevdiğini elinden öpmek uyumlu bir yaşama, alnında öpmesi ise ayrılığa işaret edilmektedir. Rüyada öpüşmek ölmüş birisini öpmek mutlu ve sevindirici bir haber almaya, kişinin işlerinin düzelmesine işaret edilmektedir. Rüyada öpüşmek genel manada kişinin mutlu olması, ferahlaması ve hayır olarak yorumlanmaktadır.

Yorumlar